跳至

首頁
12345...9

尾頁

男爵府

[ 本文章最後由 littleyoyo 於 07-8-12 10:24 編輯 ]

別墅

原文章由 littleyoyo 於 07-8-12 10:20 發表

聽講馬鞍山靈糧堂都幾好, 雖然佢校舍唔大(係頌安村), 但好多人報名. 另外威寶(係富安)都話幾好o架!
你個bb幾多個月呀?:-P

男爵府

原文章由 ShinTung820 於 07-8-13 14:44 發表

聽講馬鞍山靈糧堂都幾好, 雖然佢校舍唔大(係頌安村), 但好多人報名. 另外威寶(係富安)都話幾好o架!
你個bb幾多個月呀?:-P

which 威寶? international one?
my baby 22 months, how about u?

禁止訪問

別墅

原文章由 littleyoyo 於 07-8-13 21:05 發表

which 威寶? international one?
my baby 22 months, how about u?

my baby only 12 months. i have some friend is study in 威寶(係富安花園入面),佢有國際/中英文幼稚園, 佢o地話幾好, 地方好大, 我知道佢地係收足12個月學費囉, 好似唔多低.. 如果半年什費$4xxx 就真係好貴.:idea:

洋房

I'm extremely new on this topic, so pls bare with me. Are the Ma On Shan kindergartens comparable to those in Kowloon Tong?

別墅

原文章由 Darien媽咪 於 07-8-14 17:45 發表
I'm extremely new on this topic, so pls bare with me. Are the Ma On Shan kindergartens comparable to those in Kowloon Tong?

我諗名氣同師資都會有d分別, 不過我有d朋友都讀緊九龍塘d名牌幼稚園, 佢話小朋友都追得幾辛苦,同埋佢自己壓力都幾大, 我諗我未必同囡囡去九龍塘考lu, 一來遠, 二來希望佢讀書唔好咁大壓力

洋房

原文章由 ShinTung820 於 07-8-15 09:33 發表

我諗名氣同師資都會有d分別, 不過我有d朋友都讀緊九龍塘d名牌幼稚園, 佢話小朋友都追得幾辛苦,同埋佢自己壓力都幾大, 我諗我未必同囡囡去九龍塘考lu, 一來遠, 二來希望佢讀書唔好咁大壓力

icic.. thank you ar! :)

大宅

How about 合一堂單家傳紀念幼稚園 ar??

good ma??
[url=http://www.snugglepie.com][img]http://www.snugglepie.com/ezb/362025.png

別墅

你好!! 咁有冇聽過一間叫 Good Health 康傑?? 好似係國際學校, 有中英國..

別墅

你哋好!我都想知邊間好!其實我個b出年9月未足2yrs.得1yr11m,可以去n1嗎?我究竟要幾時報名?靈糧點解好?

禁止訪問

禁止訪問

伯爵府

醒目開學勳章 BK Milk勳章

原文章由 RebeccaChan 於 07-8-17 13:12 發表

我亞女都讀康傑,唔係國際學校.

we r planning to apply goodhealth next year too~
what's your comment to this school?

thx!

禁止訪問

禁止訪問

禁止訪問

禁止訪問

別墅

原文章由 RebeccaChan 於 07-8-17 13:13 發表

1.5歲可報n1,我果時亞女1.5歲見.

唔該晒!咁我今年九月接受報名時我去唔去報啊?

禁止訪問

首頁
12345...9

尾頁

跳至