在職全職

跳至

首頁

尾頁

男爵府

完全認同, 我個女自出娘胎以黎未試過夜晚跟第二個訓, 就算我唔舒服, 我都好堅持夜晚女女要湊番黎屋企, 而家盈盈兩歲佢最痴個果係我, 並唔係日日湊住佢既婆婆(婆婆係佢心目中排第二), 盈盈晚晚六點幾七點就會打電話黎, 同我講「好掛住媽咪, 我想見你呀」把聲仲係喊喊地, 一返到屋企就要你抱實佢, 真係好窩心架!

雖然長期唔夠訓, 個人好攰, 每日訓得幾粒鐘, 仲要有時無覺好瞓個隻, 但係換番黎個女對我既愛, 真係乜到抵番晒!

原文章由 pylbowie 於 08-11-20 10:40 發表
老實講, 我覺得湊bb好似種野咁, 你付出幾多,收穫幾多, 我女女逢1-5俾99湊, 待我收工去自己湊番屋企(唔係一齊住), 第二朝又湊過去99度, 逢sat&sun自己湊番, 老實講, 好辛苦, 冇晒自己時間, 有時女女晚上喊或唔舒服, ...

男爵府

放心吧, 而家你個仔可能覺得你唔就佢, 可能同你玩覺得你好悶, 但係小朋友一日一日長大, 佢就知道你對佢好架啦, 加油!

原文章由 kantanjin 於 08-11-20 13:21 發表
我在醫院時, 我湊仔仔, 仔仔好痴我,
回到家, c6及工人成日從我手中一手搶左去, 仔仔就唔痴我, 唔比我抱添. 抱住即喊扭來扭去, 反而陌生人就唔會咁既添. 我喊左好多次,
後來我用左半年時間, 放工後即回家同佢玩, 星 ...

[ 本文章最後由 060905 於 08-11-20 13:42 編輯 ]

男爵府

係呀, 我都係咁話,就算每晚睡眠質素麻麻地, 但係為左自己既子女乜都值得!

大大下會好d架啦, 會一覺訓到大天光!

原文章由 annie929 於 08-11-25 10:15 發表
仔仔尋日心情好 肯同我玩 跟主又肯入我房 訓返自己床 雖然夜晚要起身2次好辛苦 (佢喊) 但都值得

首頁

尾頁

跳至