單親天地

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章

心情5靚, 搵我地去玩啦, 玩完就無樹
心存正念,接觸的人都會是貴人;
心術不正,接觸的人都會是小人

水晶宮

點解無人約我既? 我5係黑人僧到甘下話

水晶宮

回覆 酸棗仁 的帖子

佢就訓啦, 仲點會出黎

酸棗仁  噢! 係噃.....冇所謂啦, 反正我都要出去行下  發表於 11-7-18 22:04

水晶宮

回覆 catfitfit 的帖子

我雖然5係沙田友....不過要去沙田都好快架........我又要

catfitfit  小雄也要來呵!!!!  發表於 11-7-19 21:57

水晶宮

回覆 AndyM 的帖子

You are silly egg for sure. Just take a rest or get some funs for urself when they are away from you after you take care of them and got much of pressure and stress. I also try to get some fun when Brian not staying in home, like 5th-6th he has a training camp from a centre. I just try my best to date my friends to see any funs or relax for that my 1st offical holiday for pass 8 yrs . I got more and more family than you, like I have a disabled mum and I don't know when the elder home call me for sent her to hospital again and even don't know how long for her life as she can sent to hospital for twice in a same month. Brian has many different problems and need deal with different parties all the time. Pls remind the Taiwanese woman who I told you last nite. I totally understand what your feeling becos I have or I had. Pls feel free to call or text me if you want have a chat. You are a leader for your kids, they will follow you mind for sure. Pls go to wash your face and calm down even drink big big cold water. Your kids will know how you love them from heart for sure. cheer up

水晶宮

回覆 ada0707 的帖子

我又要beer

ada0707  u date me la  發表於 11-7-20 09:18

水晶宮

其實我都好想個仔可以"失蹤"一段時間, 等我可以去威下

水晶宮

回覆 Bubu0130 的帖子

5係喎, 黎緊5號有個camp(2日一夜). 我已經諗緊有無人同我去威

水晶宮

回覆 wayso 的帖子

妖, 我約你..........你實推我既

水晶宮

你咪目標囉, 你估我個個都約架?:;pppp:

水晶宮

回覆 sleep 的帖子

同你去威要帶埋marco仔, 我想去d成人先去得既地方喎

水晶宮

我就係知你多人鍾意, 我偏向高難度挑...............................戰

wayso  咁啱嘅,我又係咁講你喎.....哈哈  發表於 11-7-19 23:40

水晶宮

回覆 sleep 的帖子

我無蝦你, 係溫馨提示姐

水晶宮

回覆 Bubu0130 的帖子

話事話...我真係未試過同佢分開成日幾甘耐, 5知會點呢....可能我玩到連電話都熄埋

水晶宮

回覆 AndyM 的帖子

I am waiting for ur pizza too

水晶宮

回覆 ada0707 的帖子

你同我爭野食喎?