跳至

首頁
12345...14

尾頁

大宅

迷羊李師奶報到喇﹗哈哈~~~~

追四版,真係追死左..........哈哈﹗

大宅

我咪milk 同bread囉﹗仲一早整左五色菜做lunch添﹗係咪好乖呢....

尋晚遲左食dinner,要等老公。不過都係少少湯烏冬+菜。哈哈~~~~

大家加油啦﹗

原文章由 chapman媽 於 08-7-9 09:59 發表
morning呀,迷羊,
你今朝吃左乜野早餐呀?我食左麥皮呀...remember, no more chocolate milkshake呀! 呀!...我尋晚出左事啦,食日本野真係忍唔到口架,仲飲左小小酒添,今日真係要開始乖D先得啦... ...

大宅

好吸引呀~~~~~~~~~~~~~~~

原文章由 MoJoJoJo 於 08-7-9 10:25 發表
個 swimming class 好好玩呀!
其中一個 parent 要落水同 bb 游
好攰吓架 :p (blog 有相 & video)

有個同學仔得 6 months jar (4 months 可以開始學)
kimmy 上左一堂 jar
下堂學 '味' 水
佢就好鐘意玩水
比 instruc ...

大宅

純五色菜咋~~ 無飯架﹗ 得雞肉咋~~~~~

嘻嘻~~~

原文章由 MoJoJoJo 於 08-7-9 10:31 發表
kekeke 你係指 kimmy & 心 b 個肥脾脾好吸引 le? :p

wow 你好乖呀, 整 5 色菜飯
我食大左個胃
唯有做多少少動動減吓...

大宅

睇下自己keep到幾多日囉﹗keep到30/7都好叻喇~~~哈哈~~~~

整埋比你,真係無乜味架咋~~~係咪要先﹗ 咪住..........係咪應該叫你姐姐整埋比我,我過黎拎呢?咁好似好d 喎﹗

原文章由 chapman媽 於 08-7-9 10:51 發表
你下次整埋比我, 我過黎係樹囉呀 ...你真係好乖喎...我今日好想食咖哩添 呢頭話乖D, 個頭就

大宅

呢四個都係full-time mom,bb八、九個月係好活躍,我諗佢地無乜時間上黎喇﹗

我地呢d working mom都係返工先上到之嘛﹗

至於sammi,係咪忙搬office呢?

原文章由 chapman媽 於 08-7-9 11:53 發表
仲有樺樺媽, 如寶媽, 銦銦媽同埋Hayden媽呢...佢地都好耐冇出現啦..........

大宅

哈哈哈~~~~~~~ 真係唔鬧你唔得喎﹗哈哈~~~~

原文章由 angelar 於 08-7-9 15:59 發表
真係瞞過你法眼...:;pppp:..

BMW: 我唔可以再係樹講喇...會比人打喎...有成績再話比你知喇..

大宅

早呀~~~~~~~~

大宅

早呀~~~~各位﹗

w2b,tyler 一定超可愛喇﹗個show 好正嗎?唔知幾時可以帶心b去呢﹗

大宅

未喎﹗今晚再check check先﹗

嘻嘻~~~ "情信".........呵呵

原文章由 BMW 於 08-7-11 10:19 發表
Lic9,
収到我寄比李封"情信"未?

大宅

係呀﹗我都好鍾意睇barney架........哈哈~~~ 最鍾意佢o個首「i love you, you love me, we can happy family.......」

嘻嘻~~~~~~

原文章由 w2b 於 08-7-11 10:27 發表
對於小朋友黎講好正,歌舞表演& very colorful. 大人就....
我想睇Barney 就真,但miss 左6月個場唔知next time 幾時

大宅

25LB??? OH.......心b到頂lu........即係唔駛諗,哈﹗慳返﹗

原文章由 MoJoJoJo 於 08-7-11 10:57 發表
hehe 可以 fold 埋少少既, 但係都依然有 d 'ar' 'jar' 架 :p
買啦買啦, 可以坐到 25 lbs
kimmy 日日都彈彈 + 奸笑

大宅

搞party,有無我地份架?

原文章由 w2b 於 08-7-11 11:43 發表
Chapman ma,
收到啦! Thanks a lot.

Barney's song 阿仔大部份都like, Charis 都好like, always 睇到眼定定.Anyone know if we can hire Barney character to party in Hong Kong? I am thinking of hiring one t ...

大宅

喂喂.............聽日三點,amie叫我join埋呀﹗哈哈~~~~

原文章由 chapman媽 於 08-7-11 13:01 發表
我又要去呀

大宅

最聰明﹗哈哈~~~

原文章由 chapman媽 於 08-7-11 14:31 發表
I know the way la...is it somewhere next to Kung Yu Sum's unsold building?

大宅

by the way, 你幾點得架?如果好天,早d去探下christy,你得唔得呢?

原文章由 chapman媽 於 08-7-11 14:31 發表
I know the way la...is it somewhere next to Kung Yu Sum's unsold building?

大宅

哈哈~~~~明晒﹗ok啦﹗咁就下次先。

我閃喇.........早收去接女呀~~~~~yeah~~~~

報告﹕心b戒奶嘴邁向成功一大步喇﹗佢三日兩夜未食過喇﹗應該好快搞掂喇﹗哈哈~~~

原文章由 chapman媽 於 08-7-11 15:07 發表
度度先, 有小小難度, 你都知我係HKI路blind, 我驚去完Christy樹唔識去Amie樹呀...我係HKI只可以係點對點運作架咋 ...唔驚啦, Monday咪見到囉...你黎傾下計, 分散下Christy既注意力仲好啦 ...

大宅

哈哈~~~ 估唔到我地o係呢度"欣賞"其他thread o既discussion,哈哈~~~~~

大宅

ryan媽,阿女o係四個月時先經over左條growth line喇﹗不過到宜家都keep住,無再暴升喇﹗仲回落少少........希望婆婆同我繼續努力幫佢keep住啦﹗

至於mit佢,隨時歡迎呀~~

原文章由 mama530 於 08-7-11 19:18 發表
JoJo:
係啦...我睇左 Kimmy 玩個 Bouncer, 好 Happy 咁 wor....真係笑得好奸 gar 佢.....

lic9:
25lbs....???!
心B 咪已經 exceed 左條 growth line lor....不過睇佢都真係好好肉地,下次見佢俾我 mit 下得唔得....
...

大宅

唉...真係各有各煩喇﹗心b唔係食得好多,但係就訓好多囉.....

原文章由 KatieMami 於 08-7-14 11:02 發表
lic9, 我好想meet 心b啊肥dodo好可愛啊! 心b keep fit katie相反要增磅呀~ 上星期幫katie 磅都只係得17磅咋但佢其實食好多野架, 都唔知點解唔吸收.... 做阿媽真係咩都要擔心一餐..... ...

首頁
12345...14

尾頁

跳至