懷孕前後

跳至

首頁
12345...16

尾頁

大宅

Re: 有冇媽媽20YEARS OLD左右架..(part6)....蒲友黎呢邊

做左亞四添

大宅

Re: 有冇媽媽20YEARS OLD左右架..(part6)....蒲友黎呢邊

好啦...
做一次甘多啦
alleeckw 寫道:
你平時唔駛做呀ma...
依家做下啦... [quote]
fannyman07 寫道:
做左亞四添
[/quote]

大宅

你餵人奶所以少d時間休息嘛,
唔鬧你啦
celeste88 寫道:
我真係要勤力返d先得喇~~~
呢排越黎越懶,連上網都懶呀

大宅

甘不如去整容,
整到同你媽咪個樣一模一樣
佢日日有屎柯呀.....
我都減唔到..
減到就好,,,,
唉...'
都唔知個大小姐想點........
我有同佢玩..
不過佢見到我媽咪...
佢唔so我.. :-( [quote]
viola_siuba 寫道:
part6第6個post^^

allee~

"咩帶"<--我地講緊babysling,即係新加坡出個d...類似印尼咩帶...一大塊布咁包住呀b的......好方便^v^~~

你較下你自己d時間同個女玩多d啦:p又要唔洗自己辛苦湊又要話呀女唔認你你真係貪心~ha

可能你女女話見呀媽要減肥佢又要減埋一份呀,你教壞佢xdddd
你女女係咪便秘呀?長時間唔食奶唔得架bor~or換奶粉?@@再係咁要 睇e生喇~
[/quote]

大宅

真係好耐無上黎喎你
我去左奶奶屋企開party
阿藍2006 寫道:
咁快又part6???
睇黎我真係好耐無上黎.....
我要上黎多d
係呢???
你地聖誕,除夕去左邊到玩呀??

大宅

佢兩公婆向屋企努力造人呀
我冇出去呀...
係HOME...
陪隻佬... [quote]
阿藍2006 寫道:
咁快又part6???
我要上黎多d
係呢???
[/quote]

大宅

可能佢個女大脾好肥
winmi 寫道:
[quote]
片片$$都多好多..
我個囡都要著m瑪..

下...你女咁快著m碼~
瑩瑩都係著緊huggies既s碼wow..... [/quote]

大宅

個網睇唔到既 :-( :-( :-(
winmi 寫道:
各位靚媽, 你地係咪搵緊d sling呢?
我睇到個網有好多款架, 不過原來都幾貴bo..
你地有興趣既, 可以入去睇睇.....
呢度\"\" \"\" \"\"

大宅

hello呀
callyclaire 寫道:
hello~~

大宅

好玩呀,,,,
甘一得閒上多d黎囉
阿藍2006 寫道:
係呀...bb而家成日扭計
搞到我無時間online
好唔好玩呀???[quote]
真係好耐無上黎喎你
我去左奶奶屋企開party [quote]
阿藍2006 寫道:
咁快又part6???
我要上黎多d
係呢???
[/quote][/quote]

大宅

做咩扭計呀你個仔???
我岩岩add左你msn
阿藍2006 寫道:
係呀!!!
而家日日都掛住湊仔
無時間玩電腦!!!
bb又成日扭計,勁辛苦!!![quote]
winmi 寫道:
[quote]
阿藍2006 寫道:
咁快又part6???
我要上黎多d
係呢???

你唔只冇上黎, 連msn都唔online tim 呀.... :evil:
我聖誕同除夕都玩到癲呀.... [/quote][/quote]

大宅

係咩....不過我已經唔記得m碼係幾公斤著haha
唔係wor我仔仔都係著m wor:p

m係6-11kg丫麻~~
b仔3個月左右就6.幾咪轉m lor
仲有2包s諗住貢獻比小表妹:p

不過huggies個d係彈性好d架
但我依家同b仔轉左用goo.n lu^^好靚kekekeke
[quote]
可能佢個女大脾好肥
[/quote]

大宅

乜大平過細架咩?
你意思係咪教bb痾尿呀?
你用邊隻片?
得閒兜下bb屙可以慳番1-2條片:)))))
1個月就十幾條喇^_^
其實著大條d仲好啦
大平過細wor我覺得~ 唔係咩 [quote]
片片$$都多好多..
我個囡都要著m瑪..
[/quote]

大宅

下,,,餵人奶痾水屎架?

大宅

比我都無心機甘快教去大去細呀`!
winmi 寫道:
[quote]
b仔著goo.n m size好似78蚊50條..除番應該貴s碼少少啦..幾毫咁lor...同埋我s個d都唔洗自己買既,人地送多到用唔晒:p

係呀,兜住佢shu shu同 ng ng 呀:)))))))
咁屙落報紙or你有心機的話屙落膠盤lor:p
我就用報紙,一包就掉左佢lor..

你真係有心機呀.....
仔仔咁細點知幾時要ngng同wewe呀???[/quote]

大宅

尿片黎架 [quote]
goo.n咩黎架~ [quote]

大宅

alleeckw [quote]
阿藍2006 寫道:
邊個會最快做多個人仔呢???[quote]

大宅

但到依家又無人 :-( :-(
有人啦~
happy哂~ [quote]
我黎~~ [quote]
冇人既~
:-(

大宅

對bb皮膚都無甘好啦
甘會好臭架喎~ [quote]
你呀女食得多屙得多丫麻:P~
不過我又衰既,因為我會同呀仔賴床到成10點11點先換片 所以起碼慳2條 [quote]
係架咩...
我個囡一日起碼8pieces..

大宅

大部分都係佢媽咪湊多d
alleeckw多數訓覺
我未呀
搵梗工~
我同媽咪一齊湊囉~ [quote]
阿藍2006 寫道:
係呢....
你而家有冇返工???
你自己湊定你媽咪湊呀???[quote]

首頁
12345...16