懷孕前後

跳至

首頁
34567...16

尾頁

大宅

Re: 有冇媽媽20YEARS OLD左右架..(part6)....蒲友黎呢邊

如果深水

大宅

Re: 有冇媽媽20YEARS OLD左右架..(part6)....蒲友黎呢邊

唔係呀,我細個住荔景架
viola_siuba 寫道:
我12wor~姐姐~~
呀,忽然諗到1個問題,你細個係咪都係住深水步架? [quote]
fannyman07 寫道:
我6月5呀,你呢?
[/quote]

大宅

無錯我係>>龍等<<
alleeckw 寫道:
你pat大我知呀..
不過我個pat仲大呀~
哈哈~
我估fanny個pat最大..
佢生甘多個~ [quote]
唔用驚籟野丫麻,我躉大好生養 [quote]

大宅

以前唔係架,最離譜都係個幾月就有期架喇,
所以家下d特別行政區香港毋嬰健康院應該改名,
改名為中華人民共和國毋嬰健康院就至貼切 [quote]
要等5個月甘耐架咩...
唉...
d大陸人冇好野~ [quote]
如果深水

大宅

一定勁過你呀我依家,
生完就唔知 hehe
龍等...有幾多吋先~ [quote]
無錯我係>>龍等<<
[quote]

大宅

仲有兩個月多少少,
我反而唔緊張,只係想佢快d出世
celeste88 寫道:
fanny~~~
你個仔仲有幾耐先出世呀~~
好緊張呀!!!

大宅

我都無諗過要5個月甘耐,
仲話係最快,不過我都見到佢果疊booking紙好爆
[quote]
真係好多大陸人LOR.........

5個月,真係好誇@@[quote]
如果深水

大宅

陸沉的話班大陸人實無甘易死,
因為佢地游水叻
我只怕佢地人太多踩到hk陸沉 [quote]
梗係驚啦,你都唔知家下香港幾多大陸人呀 :-( :-(
[/quote]

大宅

我同我老公都估梗,
究竟會重過細女定輕過,
因為廣華產檢同我去c+產檢既時候,
兩邊都同我講話會重過,唔知堅定流呢
aiyo~唔知你個bb幾重呢?@v@
我都好期待:)))[quote]
仲有兩個月多少少,
我反而唔緊張,只係想佢快d出世 [quote]
fanny~~~
你個仔仲有幾耐先出世呀~~
好緊張呀!!!
[/quote][/quote]

大宅

大女就好期待,仲成日話幫手沖奶
細女我估佢唔係甘明,但就成日揭起我件衫錫我個肚,
仲同個肚講bb,,bb,,
fanny~~~
咁兩個家姐期唔期待細佬出世呀~~~

大宅

又未至於話溫馨,
我同老公怕細佬出世比佢二家姐蝦咋,
因為我個細女係好野蠻好曳,,,,唉~~~
真溫馨呀~~~
你sweetsweet啦~~ [quote]
仲同個肚講bb,,bb,, [quote]
fanny~~~
咁兩個家姐期唔期待細佬出世呀~~~
[/quote][/quote]

大宅

你主人唔要你喇
點解甘耐唔見左主人既~ :-(

大宅

指意政府我地d香港人>>聽蒸<<啦
下...
講得好~
hk goverment應該諗下計啦~ [quote]
以前唔係架,最離譜都係個幾月就有期架喇,
所以家下d特別行政區香港毋嬰健康院應該改名,
改名為中華人民共和國毋嬰健康院就至貼切 [quote]

大宅

唔係掛.....你生完好耐喇喎
可能我依家勁過你呢~ [quote]
一定勁過你呀我依家,
生完就唔知 hehe[quote]

大宅

我就識識地,
但唔識都唔怕,有水泡
咁大鑊啦,我唔識游水~ :-( :-( :-( [quote]
陸沉的話班大陸人實無甘易死,
因為佢地游水叻
[/quote]

大宅

係既咩??我都聽E生係甘講過,
但我出世輕過我呀哥,
我老公出世都輕過佢家姐喎
我都估重過~因為bb係越生越大隻的~!!

恭喜你有隻大隻仔~ [quote]
我同我老公都估梗,
究竟會重過細女定輕過,
因為廣華產檢同我去c+產檢既時候,
兩邊都同我講話會重過,唔知堅定流呢
[/quote]

大宅

依家你個仔仲細都話好難成日攪,
到你個仔再大d你咪直情唔洗攪?
家下有得攪而個仔又唔知你地做梗咩好盡情享受下喇,
唔係遲下你就知咩料
wow~好得意!!我都好想大肚個仔會同我個肚講野~hahaha~~
不過應該唔會咁快有啦,呀仔響度好難成日攪 [quote]
仲同個肚講bb,,bb,,
[/quote]

大宅

所以我老公家下成日同細女講,
話遲d細佬出世要錫細佬唔好蝦細佬,
但都唔知佢明唔明
蝦都唔出奇呀,因為爭個少少,會爭寵~
我都蝦我個妹架,我排第2hahahaa~~
因為本來我最細個,咁個個都錫晒我架麻~
有個細d咁咪錫細個個lor!
你要錫多d細女呀,唔係佢蝦硬細佬:p :wink: [quote]
又未至於話溫馨,
我同老公怕細佬出世比佢二家姐蝦咋,
因為我個細女係好野蠻好曳,,,,唉~~~
[/quote]

大宅

有肥膏都唔怕,,,會浮架
我只有肥膏~ :-( [quote]
我就識識地,
但唔識都唔怕,有水泡
[/quote]

大宅

好...一於3月尾開估
咁我都輕過我家姐hahaha..
不過我妹就重過我,細佬又重過妹...
長大後都係咁-o-
[quote]
係既咩??我都聽E生係甘講過,
但我出世輕過我呀哥,
我老公出世都輕過佢家姐喎
[/quote]

首頁
34567...16

尾頁

跳至