懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

大宅

Re: 有冇媽媽20YEARS OLD左右架..(part8)....BB們要去蒲了∼∼

佢唔專一都無所謂架,
至梗要唔好搞到我煩到我就得
alleeckw 寫道:
有係d甘專一既媽咪~
佢第時一定好專的~ [quote]
fannyman07 寫道:
專一d好,
唔係到時煩到果個係我呀~! [quote]

大宅

Re: 有冇媽媽20YEARS OLD左右架..(part8)....BB們要去蒲了∼∼

但今日我去健康院,
見個個男bb條

大宅

阿rain都唔靚仔既,
但型囉
成個阿rain甘~ [quote]
我老公隻眼都無甘細,
所以我真係想terence快d擘開哂對眼,
係囉佢兩個家姐對眼都無甘細,
如果眼細就慘喇,一定唔靚仔 :-( [quote]

大宅

關你個鼻咩事????
你有尻咩
姐係我nose好大啦~[quote]
~惠惠~ 寫道:
[quote]
甘細個應該未睇得出,
但我個仔個鼻都算大,
我媽咪前幾日黎我屋企仲話,
>>"鼻大尻大"<<架喎~!

我仔look9好大架 [/quote][/quote]

大宅

甘快 :-(
celeste88 寫道:
我又要走喇,拜拜~~~

大宅

好彩唔係姐
winmi 寫道:
[quote]
唔係掛,,,,
la型
如果真係我要改過喇,
我唔想佢斷背呀 [quote]
venusbaby 寫道:
梗係好名啦~我亞妹話通常d "la"型同基佬都用呢個名嫁~
哈哈~解溫柔咪arm曬囉~介紹我個仔佢識丫~

哈哈哈哈~roman?不如叫"valentino"呀..
正~!!
[/quote]
咁細個就斷背?!唔好wow, 呢度有咁多靚b女.....[/quote]

大宅

星媽...
我發夢無甘早呀,
就算比我老公係甘大膽,
我估佢唔會失策到搞到有bb
thats a good idea~
甘你地可以做星媽啦~
唔係掛~
你隻佬唔會甘大膽 [quote]
莫非我老公同佢老公係同一個人
講笑姐 haha
甘我個仔同佢個仔咪可以扮twins囉,
可以整隊son boy's [quote]

大宅

我就係怕到時係甘,
家下有d女仔喪喪地架嘛
到時d女仔係你面前要生要死~ [quote]
佢唔專一都無所謂架,
至梗要唔好搞到我煩到我就得 [quote]

大宅

我估d細路一日未識扯旗個個都差唔多,
改左喇,我奶奶搵佢平時算命睇家宅果個人改,
叫做"偉坤",雖然初初我覺得個坤字唔多好聽,
但係比佢老人家改啦,話哂長子嫡孫,
點都好過我老公之前想改果個名 [quote]
甘姐係你個仔有6歲條

大宅

溝還溝,千其咪溝件大陸妹番黎
家下型都可以溝到女的~ [quote]
阿rain都唔靚仔既,
但型囉
[quote]
成個阿rain甘~ [quote]
我老公隻眼都無甘細,
所以我真係想terence快d擘開哂對眼,
係囉佢兩個家姐對眼都無甘細,
如果眼細就慘喇,一定唔靚仔 :-( [quote]
[/quote][/quote]

大宅

哈哈慳d啦你,
你係咪想講你老公好大碌呀
唔好意思..打錯左~
我打錯係睇下你專唔專心睇post~ [quote]
關你個鼻咩事????
你有尻咩 [quote]
姐係我nose好大啦~[quote]

大宅

我都有成差唔多成個月無搞,
我要再等多起碼一個月先搞得
但係我隻佬冇以前甘..好耐冇耐了~ :-( [quote]
venusbaby 寫道:
咪囉~我生完0個陣呀..肥到唔知似咩啦~
但我老公都成日問我..攪得未je..攪得咁je..咁..
終於 0係產後檢查完0個日即刻開齋!!!!!!!!!!!
d男人真係..............冇得攪會死

[

大宅

應該可能個個bb仔都差唔多,
好似麻鷹個咀甘,哈哈 [quote]
winmi 寫道:
[quote]
但今日我去健康院,
見個個男bb條

大宅

我開頭or到家下都覺得唔多順口架,
但我老公死都話用佢改果個名,
我跟住咪叫奶奶改囉,奶奶改我老公無異意嘛,
如果我改,我老公又話我兩個女比左我改,
比佢改番次,但我老公改果個名真係堅柒架,
叫"傲天"好似大陸仔名甘,而且d筆畫計,
太好喇,我同奶奶都怕bb受唔起~!~!
winmi 寫道:
[quote]
點都好過我老公之前想改果個名

"偉坤"叫落好似唔多順口wow.....
你老公開頭想改咩名呀???? [/quote]

大宅

坐月lee個月我都未過,
仲要等多一個月
winmi 寫道:
[quote]
我都有成差唔多成個月無搞,
我要再等多起碼一個月先搞得

一個月好快過o者...都唔爭在啦....[/quote]

大宅

我老公改果個叫"傲天",
又柒又似大陸仔名,
恕我讀書小,曾琢裴<<<點讀呀?
如果用lee個名,罰抄咪抄到阿媽都唔認得~!
~惠惠~ 寫道:
[quote]
點都好過我老公之前想改果個名

我有個親戚叫慒坤 你一講我即刻諗起佢

你老公之前用咩名~???之前有個人幫我仔改叫曾琢裴~ :lol: [/quote]

大宅

我之前向大陸玩有d大陸仔都係叫阿天,
所以我唔多like,加上我老公改咩我都有異意架,
再者我同奶奶都覺得傲天好似係驕傲過個天甘,
所以就更加反對用lee個名,
偉坤都唔係好好聽但比得奶奶改就無得唔用,
我以前小提琴阿sir都係叫偉坤
~惠惠~ 寫道:
[quote]
我開頭or到家下都覺得唔多順口架,
但我老公死都話用佢改果個名,
我跟住咪叫奶奶改囉,奶奶改我老公無異意嘛,
如果我改,我老公又話我兩個女比左我改,
比佢改番次,但我老公改果個名真係堅柒架,
叫"傲天"好似大陸仔名甘,而且d筆畫計,
太好喇,我同奶奶都怕bb受唔起~!~!

唔係呀,傲天好好聽.....老實講,我覺得偉坤似大陸仔多d....
我本身都想幫我仔改澔天....不過我整左出世紙又費事改黎改去,而且卓彥都ok o既....佢e+已經咁惡,我驚叫澔天佢仲惡~~ :lol: [/quote]

大宅

甘似打麻雀叫三飛lee D名詞甘既
~惠惠~ 寫道:
[quote]
我老公改果個叫"傲天",
又柒又似大陸仔名,
恕我讀書小,曾琢裴<<<點讀呀?
如果用lee個名,罰抄咪抄到阿媽都唔認得~!

傲天我覺得唔似大陸仔,我覺得好好聽....

琢裴<<好核突架,琢咪琢木鳥個琢囉,裴咪讀飛囉~~ :lol: [/quote]

大宅

lee個年紀既小朋友係甘架喇,
我大女以前又咪係甘
所以到2歲開始我唔會再比d細路入我房訓,
叫佢地去番自己房訓
~惠惠~ 寫道:
[quote]
yoed 寫道:

惠惠,,

kaka
佢之前都提過話生完之後去爆房~
執擠勁既~~

我都想同我老公去爆酒店....唉,不過有個仔係到都幾難,佢成日唔俾我老公掂我,訓覺一定佢訓中間,唔可以我訓中間..我地訓覺,我老公想攪我,我仔會攪住我個頭,塊臉貼實我,唔俾我老公埋黎,我老公一埋黎就推開佢~~ :-( :-( 都唔知好笑定好嬲 [/quote]

大宅

比人話你咩呀
早晨呀~~~
我又番工了~
今日俾人話~

首頁

尾頁

跳至