跳至

首頁

尾頁

大宅

Re: 各大某某牌子bb會

美贊臣、牛欄牌BB會、雀巢BB會、瑞士寶寶樂天會、嘉寶、雅培、雪印、亨氏、NUK、

Pampers、fitti、Tam Tam (西田)、美素佳兒、Huggies健力氏、惠氏BB會、Top-Be 會、強生媽媽大學堂、Playtex、思詩樂
除左Tam Tam (西田)/Top-Be 會/Playtex外,其他都入晒了!!

大宅

oic........咁唔入lu......西田我有朋友係個到做野,叫佢買d discount仲多,即係都係唔洗入
thankyou suki_pang

大宅

suki!!我都想要醫生紙奶粉form呀!!麻煩你send比我呀 !!thankyou so much~~~~~

大宅

thankyou~~~~~suki~~~~~
suki_pang 寫道:
chingko,
你唔記得你已入左<0611樂B會>了嗎?
果時我已有你的伊貓架喇

fatbird,
你仲未係我地<0611樂b會>的member 喎...

maggieman, 水怪, sipmak, happypuppy ..
send 左去你地個伊貓喇...

有咩唔明再問我喇

大宅

suki_pang
我昨晚發夢見到鄭伊健
好鬼死開心 諗番都~~~~kikikiki~~~~~
"唔好比我老公知 "

大宅

咁你honey有無嫉妒呀鄭生架??
我young d個陣識過有個男仔好鬼似鄭生
我老公嫉妒到飛起 諗起都好笑
奇實有一排都迷上鄭生,不過一知佢同某某拍拖就...... :-|
suki_pang 寫道:
我跟左鄭生都成十年lu...
由瘋狂至依家...默默咁support....

[quote]
maggieman 寫道:
suki_pang
我昨晚發夢見到鄭伊健
好鬼死開心 諗番都~~~~kikikiki~~~~~
"唔好比我老公知 "
[/quote]

大宅

嫉妒??? 唔多聽聞過佢有喎...
嫉妒都無用丫.. 我痴心一片架喇<==kiki

young d個陣<== 你依家都好後生o者...<==黎緊33啦
某某<== 指的是...高妹嗎??<==是
我地班fans 知道係咩一回事就算了....

不過, 就算你問我..我都唔記得我想當年鍾意佢d咩囉...<====oh.....

首頁

尾頁

跳至