自由報料

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

醒目開學勳章 環保接龍勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

引用:咁請問759之前一直賣開B字頭韓國品牌嗰款可

原帖由 sun329shine 於 16-02-21 發表
咁請問759之前一直賣開B字頭韓國品牌嗰款可以冲落厠所嗎
Bosomi? 應該唔得
如果可以沖廁所,包裝會有寫明架

珍珠宮

醒目開學勳章 環保接龍勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

引用:多謝分享,我今日掃咗4袋,如果好用可代替

原帖由 fionafat 於 16-02-21 發表
多謝分享,我今日掃咗4袋,如果好用可代替皇冠
嘩,一掃4袋,好捧場

珍珠宮

引用:剛剛打算去759試下買你介紹果隻濕紙巾,點

原帖由 iamyiten 於 16-02-21 發表
剛剛打算去759試下買你介紹果隻濕紙巾,
點知家人見到惠康做特價$7,結果一口氣買左廿包
呢隻係試用裝? 無記錯係30片?
如果係就moony 7折買抵d喎,同埋清貨區可遇不可求
但如果鍾意用皇冠都算抵

珍珠宮

sheung1126 發表於 16-2-21 20:28
可能今日只得7折,所以屯門新都商場有大量,可遇不可求,所以買左3袋

...
我覺得7折都價錢合理當然如果有6折就更好, 但怕6折時無貨, 算了, 岩就買左先

珍珠宮

beebee22 發表於 16-2-21 21:36
今日睇到你post,即刻走去759搵,見到即刻買左一箱.....多謝瑤瑤報料

...
買一箱有幾多袋?

珍珠宮

引用:Quote:原帖由 瑤瑤~ 於 16-02-21 發表買一

原帖由 beebee22 於 16-02-21 發表
8包....
呢個價真係抵用過皇冠
咁多,有排用了

珍珠宮

angrybird4 發表於 16-2-23 11:47
我驚塞廁,唔放心啱啱打去759問清楚Mxxny究竟冲唔冲得落廁,佢地話加左中文貼紙(唔係日文label)講明唔建議 ...

謝謝你先
我岩岩都打左去759 hotline問, 佢話日本0個邊本身係設計為可沖廁的, 但759無0係香港呢邊做過測試, 亦唔清楚日本喉管會否同香港唔同, 所以保證唔到(在香港沖廁用)會唔會有問題

如果唔放心既jm, 自己衡量下轉唔轉用moony吧

珍珠宮

jazzcode 發表於 16-2-23 12:07
謝分享!陣間去睇下有無得賣
有jm話今日要買滿正價200先有7折, 如果唔急用可以等weekend多數無最低消費先買

珍珠宮

btjk 發表於 16-2-23 12:19
想知九龍東邊到會有貨,行左好多間都無藍色
kawaiiland同759超市比較大機會有藍色, 建議jm可以打去呢2類分店查詢(759官網有分店電話)

珍珠宮

theclacheng 發表於 16-2-23 14:46
好介紹,可惜今日先睇到你個POST,等下次
係, 通常weekend都做789折

珍珠宮

tracy0920 發表於 16-2-23 15:38
馬鞍山三款同盒都齊貨,今日買滿200正價有7折,門口申請citibank 咭仲送多50蚊玩金卷

...
見好多jm都話藍色好難搵, 請問你係咪去kawaiiland/759超市有齊3隻色?

珍珠宮

又到星期五六日, 又做789折, 係時候入貨啦
今日滿300蚊仲有6折, 星期六日唔知有無

首頁

尾頁

跳至