家事百科

跳至

首頁

尾頁

版主

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 版主 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋

引用:田貝四路,我淨係喺嗰到買過燈飾,真係平好

原帖由 peony_only 於 15-01-22 發表
田貝四路,我淨係喺嗰到買過燈飾,真係平好多,佢嗰到都有啲枱櫈嘅
香港島這邊出發,怎樣去呀?

生離死別, 並不可怕, 可怕的是自私的靈魂

版主

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 版主 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋

引用:Quote:原帖由+kksushi+於+15-01-23+發表回

原帖由 peony_only 於 15-01-23 發表
我上星期買咗一盞燈,另一盞吊扇燈,一個洗面盤,60個個燈制,都係4000幾蚊+320運費,送落嚟即刻拆箱睇,嗰 ...
制面咩牌子呢,抵買?

版主

引用:施耐德,喺深圳買30幾蚊個,上星期喺旺角道

原帖由 peony_only 於 15-01-26 發表
施耐德,喺深圳買30幾蚊個,上星期喺旺角道睇,要60幾70蚊
Thanks !

版主

引用:我都係喺深圳撘的士過去咋,約$40-50

原帖由 peony_only 於 15-01-23 發表
我都係喺深圳撘的士過去咋,約$40-50
為何不選擇深圳地鉄嘅?

版主

引用:我去時係喺深圳撘地鐵㗎,不過走時都夜啦,

原帖由 peony_only 於 15-01-27 發表
我去時係喺深圳撘地鐵㗎,不過走時都夜啦,老公話快啲走,要撘的士喎

...
咁如果買制面,去那間好呢?

太多問題因為初次去咋!

首頁

尾頁

跳至