興趣嗜好

跳至

首頁
12345...8

尾頁

版主

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 版主 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋

引用:Quote:sfll+發表於+14-4-7+14:25+禾睇完果d

原帖由 wonderlulu 於 14-04-07 發表
上山捉蟹? .............呢個我有印象, 但唔係佢個說明咁解, 係話啲人"搵嚟講, 唔實際" , 有搵笨/OLD POINT ...
啊,第一次聽。

生離死別, 並不可怕, 可怕的是自私的靈魂

版主

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 版主 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋

引用:Quote:dororo68+發表於+14-4-7+13:45+包酸

原帖由 亞貴 於 14-04-07 發表
我唔食架,我成家都話我怪人,

但我覺得點咗落D鵝度影响D鵝味喎,
可以一樽樽買,搽麵包

版主

引用:個唔知乜Game係咁彈出呢,打呢句6次BK俾人

原帖由 wonderlulu 於 14-04-08 發表
個唔知乜Game係咁彈出呢,打呢句6次

BK俾人騎劫呀 ...
去意見開帖\'上報\'喇

版主

回覆:羊棧嘩鬼樂園~第九十五回~~

早晨

版主

引用:Quote:亞貴+發表於+14-4-8+09:55+要+4+位以

原帖由 dororo68 於 14-04-08 發表
8完記得報告

如果好似1月23果個食評咁...
Three course 半島 好抵呀。

禾上星期去 soho East 兩人吃咗生蠔、意大利飯、pizza 菲佬結他手一個 都要四百幾埋單。

睇番個優惠覺得係取巧。基本上都是$300/人。 多咗個蛋糕。如果夠靜局便ok嘅。

版主

引用:Quote:原帖由+dororo68+於+14-04-08+發表8

原帖由 wonderlulu 於 14-04-08 發表
最近試過Tea, 個scone好英式,個Clod cream 好味,但其他其實麻麻,係吃fee嘅多。

...
大少爺安全抵壘,並賺咗個週末,延後兩日至今天回港。 少少敬意

180    發表於 14-4-9 13:37

版主

引用:Quote:sfll+發表於+14-4-8+21:38+大少爺安

原帖由 亞貴 於 14-04-09 發表
黃色同紫色罐係咩嚟架?

honey....... 你個仔叫你做honey
好難囉,女友可能會咁叫,蜜糖程嘛

長罐型嘅喺英國餅。藍色的就是 濃縮忌廉做的。 黃罐乃蜜糖。全沒加化學成份。
可配 Fortnum & Mason 嘅英式茶。

亞貴    發表於 14-4-9 14:43
180    發表於 14-4-9 13:39

版主

引用:oh...yeah....loss+5+lbs

原帖由 180 於 14-04-08 發表
oh...yeah....loss 5 lbs
:gung::hei::gung::hei:

180    發表於 14-4-9 13:39

版主

180 發表於 14-4-9 14:54
..我最索個時, 都有125+磅...我唔可能太瘦, 否則就成個火柴人咁, 得個頭大....
茅飯開啫

版主

亞貴 發表於 14-4-9 14:59
貴仔好鍾意攞我結婚d碟出嚟睇,

我就睇到把幾火,
Laugh die me

版主

引用:Sorry+I+am+late+la+ +

原帖由 shutupmate415 於 14-04-09 發表
Sorry I am late la
皮膚滑番好多咁喎

版主

引用:Sorry+I+am+late+la+ +

原帖由 shutupmate415 於 14-04-09 發表
Sorry I am late la
一圖四美。 茅睇錯的話後面墊上是貓咪,貓咪仰視小魔怪,小魔怪頭頂有🐘象

版主

引用:Quote:雪菜肉c+發表於+14-4-10+10:59+住口

原帖由 shutupmate415 於 14-04-10 發表
帶佢出萊比你好嗎MEET到夠
巧呀巧呀 when, where?

版主

引用:Quote:原帖由+dororo68+於+14-04-10+發表妳

原帖由 gemiling 於 14-04-10 發表
頭髮長,但我未諗到點剪。hahaha
喂 無啦啦又幫我紥噴泉辮,⋯ 人地男仔嚟㗎

版主

引用:Quote:sfll+發表於+14-4-10+00:04+一圖四美

原帖由 shutupmate415 於 14-04-10 發表
後面係永遠都唔采呀收嗲妹的老小狗,上面小魔怪係少狗隻PET。哈哈!
BTW,收嗲妹叫LUKA
...
Pronounce as Lu ka or Luk A

shutupmate415  lu ka  發表於 14-4-10 15:25

版主

引用:終於睇咗公屋●居屋●私樓個外母好似我既親

原帖由 dororo68 於 14-04-10 發表
終於睇咗

公屋●居屋●私樓
好講現實㗎。會嘗試起底 —— 底者即家底,愈厚愈流口水,攞唔出另計

版主

引用:笑死我+http://www.baby-kingdom.com/forum

原帖由 180 於 14-04-10 發表
笑死我

http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=11287147&extra=pa ...
國家領導夫人件大褸好底屎呀

版主

回覆:羊棧嘩鬼樂園~第九十五回~~

早晨各位

版主

引用:good+morning

原帖由 dororo68 於 14-04-11 發表
good morning
企鵝里張砂酷哪跳舞圖 又一次令禾憶起郭褲承乳拍豬年代

版主

引用:好悶喎

原帖由 180 於 14-04-11 發表
好悶喎
http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=11301243&extra=page%3D1&page=1

首頁
12345...8

尾頁

跳至