自由講場

跳至

首頁

尾頁

版主

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 版主 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋

佢同妳解釋嘅時侯, 對眼有冇眨過呀?

版主

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 版主 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋

同香港脚一樣.....一野到...借d二....又痕.....永不斷尾.

版主

樓主,妳有冇保護自己, 小心性病!

版主

妳老公把口好叻.
原帖由 紙皮盒 於 10-4-26 00:44 發表
我都知佢樹樹話系我林多左, 我咪話等我同佢d fd 老婆講下, 系咪我林多左,全世界女人都系拱林, 我唔信你d fd 老婆唔系拱林, 之後c6 叫我唔好揚出去, 費事人地家散 人亡wor

...

版主

我点解話佢老公把口叻, 係因為佢好明白樓主嘅性格囉, 呢d叫格食格. 佢其實係嚇緊樓主, 等樓主唔忍心去同其他人嘅老婆八, 咁佢自己嘅奸計咪得逞囉. 樓主相信妳都忍咗一排啦, 妳有冇收入?
原帖由 VKwan 於 10-4-26 00:54 發表
你問佢:點解你唔怕自己家散人亡呀?好明顯佢食硬你啦!

首頁

尾頁

跳至