自由講場

跳至

首頁

尾頁

版主

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 版主 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋

回覆:消 委 會 : 兩 款 貓 狗 糧 含 三 聚 氰 胺

含黃曲霉素:

生離死別, 並不可怕, 可怕的是自私的靈魂

版主

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 版主 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋

引用:含黃曲霉素:+ +

原帖由 sfll 於 14-04-15 發表
含黃曲霉素:
這些:

版主

回覆:消 委 會 : 兩 款 貓 狗 糧 含 三 聚 氰 胺

由細個開始我俾雞柳、三文魚、南瓜、雞肝雞心、海帶,熟蛋黃,merry go round , 希望打好個底,
食到佢厭為止 。

想谷肥貓貓要勤力蒸雞柳俾佢食。

一餐乾糧一餐私房菜

版主

引用:Quote:原帖由+sfll+於+14-04-15+發表由細個

原帖由 szeosze 於 14-04-15 發表
我嗰隻唔肯食私房菜
點解呀? 佢初初食咩㗎?有冇俾過濃味小食? 呢d都會影響佢胃口選擇。

版主

引用:Quote:原帖由+sfll+於+14-04-15+發表由細個

原帖由 ioi123 於 14-04-15 發表
我以前都蒸雞柳俾貓貓,但食得多罐罐就吾食 蒸雞柳,
我好想谷大隻貓, 肥有少少, 但個身就吾長, ...
咩貓種呀? 仔和女身型都唔相同喇。

版主

szeosze 發表於 14-4-15 23:53
佢由細到大都無食小食架
3個月大開始食天然糧
後尾開始有病就食配方糧加天然罐罐
肯吃比目魚都好喎,貓係揀飲擇食㗎,有時一餐食過下一餐已經冇曬興趣要食過第二樣,alternatively 又會再肯嚐吓喎。 我懷疑同佢地短時間嘅記性有關連。
咩病呢?

首頁

尾頁

跳至