烹飪搵食

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

hashtag旅遊勳章 DHA勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

期待妳ga出品

我之前睇中咗Sharp ga水波爐,見到呢部好正咁,但價錢貴好多...真係要諗清楚先買

珍珠宮

hashtag旅遊勳章 DHA勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

bullbull1 發表於 13-1-28 00:11
係坐檯式。用個陣,完全冇蒸氣出黎,可以話唔覺係蒸緊嘢。只係開門拎餸出先會有蒸氣出黎。 ...

請問用電量多唔多呢?除咗蒸嘢我仲想用嚟做燉湯

珍珠宮

bullbull1 發表於 13-1-28 00:33
我問過CF,佢話用電唔算好多,總比用煤氣平。絕對可以燉湯, Miele嘅staff比咗啲食譜我,可以做椰汁燉燕窩 ...
謝謝...去睇吓示範先,若果有Miele分享post就好了

珍珠宮

感謝JM報料

明天星期五3:00PM在sogo 10/F, Miele專櫃會有師傅黎做示範,唔知我睇完之後會唔會中招呢

bullbull1  真係好吸引,你一定中毒~~記得帶埋錢去睇喇~~  發表於 13-2-1 06:53

珍珠宮

bullbull1...妳遲啲要開個新Post喇

Miele蒸爐學習交流區Part 1

珍珠宮

引用:Quote:原帖由+bullbull1+於+14-11-01+發表

原帖由 milulu 於 14-11-01 發表
雖然我冇蒸爐,又冇氣炸煱,但我間唔中,都會入你度八下,攞靈感架

...
x 2

首頁

尾頁

跳至