自由講場

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

hashtag旅遊勳章 DHA勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

原文章由 001128985 於 08-11-26 14:58 發表
我最左買左個mini cooker返公司, 牌子叫Cuisintec 好鬼正
個 look 完全唔似電飯煲, 好似飯 "胡"咁架, 插電制就可整熱D飯, 有2層架, 我係Wing on 買$328, 後來同事發現PCCW尊尚會50分+$180就可買到, 真係超好好用
用 ...

小心個飯煲煲膽比較易甩青,我朋友用咗唔係好多次就甩青,搞到要攞返去銅鑼灣換,若果過咗保養期仲要俾$100買tim

珍珠宮

hashtag旅遊勳章 DHA勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

原文章由 001128985 於 08-11-26 16:21 發表
乜原來有得叫佢平D架, 我係Wing On唔係買$298, 係$328 記得叫佢比個蒸格你

上個月經過見到又話新款無蒸格ga

珍珠宮

原文章由 LongRyan 於 08-11-26 16:02 發表
我又係買左呢隻, 不過無送個蒸格. 上個月開始同另外個同事一齊用, 唔想再用microwave, 因成日都話會生cancer.

我係先施買同個同事一人一個, 佢平d比我$500/2pcs. 其實佢係飯煲可以煮2個人飯, 不過我只係office返熱, ...

上個月我喺先施買豆漿機,經過見到個靚女話依家新款係無蒸格ga

首頁

尾頁

跳至