跳至

首頁

尾頁

大宅

Re: 2001年5月媽咪俱樂部

Hello 各位媽咪,
我同囡囡都來報到. 囡囡叫曼淇,5月18日出世.
還沒介片成功.

大宅

各位01年5月媽咪,
大家都好久冇在這里發言啦,你們近排好嗎?仔仔囡囡返幼兒園未?我囡囡9月返,怕佢大哭.

大宅

wing530, welcome to 2001年5月媽咪俱樂部. 你BB係仔定囡?5月几多號出世?我囡囡係18號出世的. 下個星期一會返幼兒園.

囡囡已介片成功了(for day time only). She can tell when she wants wee wee or poo poo. 我不忍心叫醒佢去 toilet, so till now 還未同佢介夜片. 等佢大D先介.

大宅

阿囡今日返學,佢的'表現'都不錯,老師話佢只係哭左一陣就冇事啦.放學出來時佢好開心地叫我,一D都唔次哭過.開頭總好怕佢會大哭,好彩都OK.希望佢明天不會再哭la.

大宅

Wait~wait~ I'm coming, I'm coming to save you...........

Don't worry, 唔會陸沉架喇!

大宅

再食D草菇同靈芝~~~~~~~ :lol:

大宅

各位01年五月媽咪,你地個小寶寶而家有幾重同幾高呀??

肥嘟媽--囡囡 94CM,28LBS
wing530--囝囝, 93CM, 29 LBS
肥師奶--willy 96CM, 3? LBS
柏霖媽媽(Irene)--柏霖 92CM, 26LBS
Snoopy -- Kelly 穎妍 94CM, 29LBS
dlam--denise 94CM, 27LBS (尋晚磅左)
hicat-女女 96CM, 34.8lbs
KKmum--囡囡 94CM,28LBS

大宅

hi Snoopy, how are u?
我已幫佢轉左高兒聰(個packing是有隻長頸鹿的). She likes it very much. Will u change to the 3歲奶粉?

大宅

各位帶左囝囝囡囡去做3歲的智能測驗未? 我囡在健康做左啦。

大宅

dlam, 有check埋眼架, 你去做的智能test冇同你check眼?

大宅

wing530,
What is "3P課程"?

大宅

安安,
你囡囡個幾張相好靚呀! 誰影的?好靚呀!

原文章由 安安 於 07-7-4 06:44 發表

呢個 topic 都浮返出黎, 好勁呀

大宅

甘好笑! 你唔哂問她都知她在校內發生的事啦. 我就要問,但阿女就未必次次答你
原文章由 肥嘟媽 於 07-9-11 16:15 發表
我個囡一樣攪笑,放學返來就集合六七隻公仔,然後跟他們上課,做她在校內發生的事,還要自製書本

大宅

ok, 都滿意! 你呢?
原文章由 tammyuen 於 08-1-25 00:05 發表
大家考完試, 成績理想嗎?

大宅

天氣唔好, 大家要保重身體啊呀

首頁

尾頁

跳至