跳至

首頁
12345...8

尾頁

大宅

係呀,時間真係過得好快,話咁快bb就7個月大,我仲成日記起陀住bb個時,而家已經俾我咇咗出嚟,佢由一個只係識瞓同喊變咗而家識扭計,發脾氣,轉身...總之好多好多,所以我地真係要珍惜時間,呢段時間好珍貴呀,因為bb實在係大得好快呀。
易發會所有 BB 7個月生日快樂

大宅

原文章由 kittykid 於 07-9-11 14:22 發表
我同xo-cat後補都ok左呀, 已經reply左佢地既pm, 但係佢地未confirm我咩時間喎, 想問下你地之前隔左幾多日先通知

我都係後補呀,但第32個,實無我份la。:cry:
十仔:
你仔仔張相真係好正經呀。

大宅

我同老公都想出年過年去旅行呀,都有唸過去海南島呀,但我仔仔申請護照要成2千幾蚊呀,好貴呀:cry: ,你地申請幾多$$呀?

大宅

原文章由 十仔 於 07-9-13 08:47 發表

咁貴....特區護照....185囉...身份證免費..

下,咁平 coz bb攞英國護照,真係唔抵呀,咁貴。

大宅

waterloo 13/10 10:00 am
celia_ip 13/10 2:30 pm
十仔 20/10 11:00am
GA-Katie 20/10 10:00am
xo_cat 9/10 3:00pm
kittykid 19/10 2:30pm
kitty1207 16/10 4:00pm

十仔, GA-KATIE,

kittykid話:早你地一日去影添, 等我影完即刻報料比你地知

大宅

我好唔開心呀,922嗰日,因為得我一個凑住bb來,我又走咗去第二圍同朋友仔坐,bb又扭計,佢肚餓我開奶俾佢,佢又心野唔肯飲,之後又扭眼瞓,搞到我'呢咁hei',所以搞到我去唔返你地個邊,(之前仲應承咗kittykid話同佢仔仔影相:-( )到之後易發會bb影相個時,我已經行緊出來,點知俾個mami捉咗去影相,我影完之後就聽到你地個邊話預備123,已經影完呀,好失望呀,你地快D再搞聚會la。:-( :-(

大宅

keekee8520:
我都有揾你呀,coz睇你女女D相佢成日smile,肉籐籐,好想揻佢呀。

irenebbb:
我個日都抽到$200卷呀,yeah。

waterloo:
hahaha,good idea,我地就坐係度等食,D男人就出去做阿四la。

kittykid:
下次出來一定要同你&天朗影相呀,嗰日我見到你個時,我bb已經做咗豬呀。

大宅

我估我應該都唔會去呀,coz荃灣好遠呀,我而家住係北角,同埋sunday老公要返工,放下晝,sorry呀,咁多位mami。:cry: :cry:

大宅

原文章由 車仔麵 於 07-9-27 17:43 發表
我地响紅磡, 唔係荃湾呀, 北角有船同106黎紅磡架, 唔知你黎唔黎到呢???

哦,係咩,乜唔係話荃灣呀,等我仲唸咁遠tim,if係紅磡,就等我問下老公,你地幾點燒呀,coz老公要2:00~2:30先放,我都好想join你地呀。

大宅

祝易發易發bb 8個月生日快樂,個個都健健康康,聽教聽話。

大宅

十仔:
你仔仔好靚仔呀,最鐘意小廚師同小天使個張,very cutie, your son is lovely boy.

大宅

嘩,我遲咗呀,仲有無得報名呀,我仔仔無影証件相同11月先去影剝光豬,咁點算呀。:-( :-( :-( :-(

大宅

1) 十仔 ( 2月8日 零晨0433 )
2) yatyat07 (一一)
3) GA-Katie (2月8日 14-- 哈哈哈!我唔記得幾多分添! )
4)XO_CAT(2月8日零晨0343)廣華
5) Celia_ip (2月8日 0856)
6)waterloo 小米 (2月8日 1852)
7) HAPPY車釐
8) irenebbb (2月8日零晨0355)
9) 車仔麵 (2月8日 0943)
10) kittykid (2月8日 0900 "office hour冇遲冇早, 時間岩岩好" 開工啦!!!)
11)kitty1207(2月8日 1600)

[ 本文章最後由 kitty1207 於 07-10-18 23:35 編輯 ]

大宅

sorry,咁多位,因為有親戚係外國返咗嚟,所以個日要應酬佢地呀。你地玩得開心啲呀,下次我再join你地呀。

irenebbb:
你仔仔去123影咗相呀,快啲post上嚟睇下啦。

大宅

原文章由 irenebbb 於 07-10-22 06:41 發表
要等7-10日至有條又link,不過都upload 咗d相你睇住先啦:
http://s149.photobucket.com/albums/s48/larrychung/BB%20photo/Studio%20123%20-%2007/

係呀,孖寶兄弟嗰啲好得意呀,肥嘟嘟,bb啲口水流晒出嚟呀。

大宅

irenebbb:

柏賢影得好得意呀,好多笑容呀,最鐘意孖寶兄弟瞓係度啜手指個張,very cute,仲有,我仔仔叫柏謙呀。

大宅

bb叫陳柏謙呀,其實我老公都係mix呀,佢daddy(即係我老爺)係香港人嚟呀,但係街個個都唔覺得我老公係mix,可能個樣太鬼佬呀,我老公啲廣東話好叻呀,下次你地見到佢就知呀。

大宅

小米ma,小米件衫仔好得意呀,你幫佢整呀?

大宅

淨係影bb,定係會影埋daddy mami呀?

大宅

十仔 2A + 1B
waterloo 2A + 1B
celia_ip 1A + 1B
kitty1207 2A + 1B

首頁
12345...8

尾頁

跳至