夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 醒目開學勳章 親子達人勳章 畀面勳章

因為咁而離婚, 太誇張啦~~
我識我老公到而家都未收過花喎~~
老公返到屋企除0左玩, 就係睇書,
基本上都唔理我同個囡,
但係我覺得好好喎, 唔使俾人煩住晒,
有事叫佢幫手, 佢肯幫就ok~~
當然有時佢會施住唔做同懶想唔做~~
(我覺得係人都會懶, 我自己都係, 所以唔會迫佢)
兩個人唔會同一個性格, 各人各自為政咪幾好~~
如果因為咁而離婚太可惜啦~~
我諗你要永遠架情人唔係老公喎~~

侯爵府

叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 醒目開學勳章 親子達人勳章 畀面勳章

lovelife_kar
唔好意思, 得罪講句, 你心胸太小啦~~
其她人話你都係想你好,
我唔覺佢地語氣重, 你都咁介意,
可想而知你老公都真係幾難頂得你順~~
如果你真係有檢討過, 你唔應該仲咁執著~~
你唔應該將一個人變成你理想架人,
每個人都有自己架自由架,
你咁落去好難再有好架婚姻~~
真係要認真諗清楚,
我怕到時你想返轉頭, 你老公都唔要你咋~~
到時後悔都無用~~
我都係未到三十結婚唔夠二年,
我老公對我都係木口木面,(佢話返工好累, 唔想係屋企咁假)
感情淡如水,(但大家都好關心對方)
但係我好享受咁自由架生活, 真係好正~~

侯爵府

樓主你實在企係自己立場講野, 無睇清楚事實啦~~
我地心水清, 見到你老公有買花俾你~~
咁都唔叫互相
我就慘啦~~
老公話買花浪費, 我仲要扮讚同~~
我諗我呢世都唔會收到花, 除非瓜0左~~

侯爵府

樓主其實你仲咁介意你老公講架說話,
証明你仲好著緊佢, 仲係愛佢,
你試想下, 你落街見到你老公拖住弟二個,
你個心會係點, 如果你覺得無所謂, 咁就可以快快離婚,
如果你唔開心,痛心, 傷心~~~
咁你應該知自己以後要點做, 去救返個家~~
自尊, 值幾錢, 值一世架幸福嗎
樓主停一停想一想吧~~

侯爵府

樓主真係好開心見到你地開始有改善,
希望你地以後可以越黎越開心~~
兩公婆無話計邊個讓邊個多0的0既,
開心就得啦~~~

侯爵府

樓主已經知錯啦, 佢好努力改善自己,
我唔明你點解重要咁話樓主,
佢唔係獨女, 佢仲有家姐,
佢屋企人縱佢,所以有小小小姐脾氣,
佢都改緊啦~~
唔該你睇清楚先話人啦~~

首頁

尾頁

跳至