自由講場

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 醒目開學勳章 親子達人勳章 畀面勳章

真係估唔到呢度係父母網, 竟然有人講0的咁涼薄架說話, 真係希望你地架仔囡個個生生性性, 永無行差踏錯, 否則今日你地講架野就會係他人口中出, 到時無人會同情你地.
現今社會, 青年人有幾開放, 大家有眼睇,
你你可以擔保自己架寶貝可以出污泥而不染ma~
我一定唔係咩fans, 我淨係覺得呢件事上, 啊嬌絶對係受害人, 點解大家對受害者要打落水狗, 係唔係要佢自殺就安樂.

侯爵府

叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 醒目開學勳章 親子達人勳章 畀面勳章

我只係對事唔對人, 呢件事無論發生係任何人身上, 我都會同情佢~~
弟一, 阿嬌被人影到無著衫架相, 出黎哭訴係有必要, 因為偷影人地無著衫相係可恥架行為, 唔出聲即認同被人偷拍係無問題, 咁樣會助長歪風.
弟二, 佢地話0的相可能係被人加工, 係因為之前係網上確然有好多加工相, 佢地未查清楚前, 保障自己人, 咁講都唔過份呀~~
弟三 , 呢件事上啊嬌係受害人, 佢點解要道歉, 佢玩3p4p係佢架自由, 佢無出黎教人點玩, 同無講無呢0的野無問題, 佢點教壞0的細路仔呢, 家長唔應該教小朋友向偶像學習, 因為藝人只係演出者, 並唔係咩好架學習對象.
總括黎講, 我同情受害人, 因為佢被人害得好慘,
而且佢無做任何傷害人架事, 佢只係私人生活太淫亂,
呢0的係佢個人架選擇, 佢有人權, 佢可以選擇自己架生活.
淨如, 如果各位小寶貝,不幸 發生呢0的事, 我都一樣會好同情佢地.

原帖由 Mbaby 於 09-3-14 10:22 發表
我哋呢班唔支持隻蕉的媽媽唔係想佢自殺,亦都無意打呢隻狗, 只係覺得佢自己的行為同言語都唔一致,仲講大話啫!

之前有雜誌拍到佢換衫既相片,其實都影唔到無著衫,佢就出來開記者會又哭又講埋一番話,攪場大龍鳳出來話比 ...

首頁

尾頁

跳至