自由講場

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 親子達人勳章

果位jm會教我哋睇風向, 几時會改掛更高風球, 近年唔見浦頭了.
一毫之善,與人方便;一毫之惡,勸君莫作;欺人是禍,饒人是福;不信抬頭看,蒼天饒過誰
                      *****請勿將本人网名及言論內容抄襲到任何報紙或雜誌上*****

珍珠宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 親子達人勳章

TATEYAMA 發表於 21-10-12 13:16
鍾意被人帶風向?

學睇風向啫(emoji)
一毫之善,與人方便;一毫之惡,勸君莫作;欺人是禍,饒人是福;不信抬頭看,蒼天饒過誰
                      *****請勿將本人网名及言論內容抄襲到任何報紙或雜誌上*****

珍珠宮

mike89 發表於 21-10-12 13:15
虛心學習好多人肯教
但係小心選擇資訊唔好學壞

我幾十歲人了,唔會咁易跟風的,學睇風向啫。

珍珠宮

babytt2 發表於 21-10-12 13:04
一向都有呢d 業餘組織,但唔好以為信 tips 一定贏馬

參考下啫。

珍珠宮

我在bk浦咗15年了, 心血來潮問句"地下天文台"啫, 就引來咁多問題, 為新場拉客? 誰是二奶網? 千祈唔好話我知, 我只浦bk.
真係心理質素弱D都唔敢開舖

首頁

尾頁

跳至