潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

LuciaC 發表於 17-7-15 13:06
戀上H真係不歸路!可以Share你們從何開始嗎?我的小小回顧:
GP > GP > B > C > L > B > Toolbox > D.Sens ...

我第一個H係10年嘅B40但計沉淪H毒海應該係12年尾浦潮版之後嘅樹。。。
B40> so Kelly*2> L30*2> GP36> Victoria II> carbag> Herbag> Club B35> K28*2> K32*2> B25*2> B30*2> Jige> L26> GP30*2> Coro Kelly cut> toolbox 20> C24> K25>C19
c6同我一齊回顧一齊數,佢話英文字母得26個我買H就買27個不過我一直都係有入有出,依家淨係keep B、K、C

esmehouse    發表於 17-7-18 16:37

珍珠宮

LuciaC 發表於 17-7-17 23:18
我上bk日子唔長,來到潮版我係你同eva貓貓嘅小粉絲

我都好懷念13年潮版嘅全盛時期,嗰陣日日有靚嘢睇幾個高資暦JM會share H local & overseas攻略,幾乎日日都有JM買到靚嘢而最溫馨嘅莫過於一眾JM同c6們「在他鄉尋找H的故事」雖則話沉淪毒海但卻增進了不少夫妻間嘅感情。。。我都有樓上各JM嘅憂慮,總覺得多一事不如少一事。share戰利品本應係件開心事,冇必要搞到好似爾虞我詐咁,有時仲會俾人喺其他post度暗寸。。。所以真係好懷念以前「人人毒我,我毒人人」嘅潮版。。。

首頁

尾頁

跳至