夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

大宅

咪住先....拿拿拿,我唔係偏幫男人。
我睇完樓主既說話後,樓主老公佢可能真係上網睇下野架咋喎....點解?

佢睇果D賽後報告咋...佢唔係寫賽後報告嘛,係咪?
我都有時會睇下人地D賽後報告,就好似呢度個性版一樣,老實講係有一定過癮地方,有時仲好好笑添,但未必一定要去參與喎...只係純粹滿足下自己都會。
佢比錢入 VIP ,就係可能裡面有D野睇呢,就如你所講既賽後報告呀,女人相呀咁。

我都會睇 AV片,上網睇確實係有D網站會 sales 你入會 or VIP 之類,咁你就有更多選擇。你老公睇呢D網,可能真係只係尋找某程度上好奇同刺激去滿足佢自己.而未必真係會出去混,如果佢要出去混唔會需要睇呢D 網都可以,所以我認為你可以冷靜D先,似係誤會多.
奶野...跌得好痛添...   

大宅

~~kitty~~ 發表於 12-11-30 09:22
回覆 Hugo2013 的帖子

男人咸濕,好奇,我明白,
咁就得啦,如果證據確鑿就得啦。
如果我係你,我會先為將來打算同自己要乜先。
如果你經濟無問題,又各樣都承擔到而又唔想再同你個人一齊,你大可以攪大件事,拿你既證據出來當面對質。但你就左有機會各行各路,但亦有機會知道咩野一回事老公要去找援交。

如果你唔想以上既情況,一係就做好自己,繼續維持一個家,慢慢再想辦法點樣吸引返個老公返來。

睇你自己想點?

大宅

~~kitty~~ 發表於 12-11-30 09:53
回覆 Hugo2013 的帖子

其實佢講到咁,我都唔想再拎D證據出黎,
明白,心死左,就完架啦。如果你有小朋友,生活就係大前題,而家你要為小朋友同自己舖路先。其他既事係後話。

大宅

Bling11 發表於 12-12-2 21:06
佢而家係寫賽後報告唔係齋睇呀

我知了. thx~

首頁

尾頁

跳至