跳至

首頁

尾頁

複式洋房

Ivan: 你有冇30.34平方米睡房單位的圖則呀??有可否比我呢??[email protected]

複式洋房

ivan,你上次send比我的是冇坐向播,共係得o個個一房單位的, 你可唔可以send多一次比我呀..??
[email protected]

複式洋房

ivan:我想問在那裡會看到30-40樓的平面圖呢??你有冇呀??有就比我吖唔該[email protected]

複式洋房

可否避左過冷氣位呢??我見隔離屋都係間兩間房,不過好似有裝分體式冷氣喎~~另小苦妹你個no.係幾多號架??係11號定11X號呀??

複式洋房

cubixluk:
我有一個問題呀...想問如果響大陸買地板,咁響邊度請師父整個地下呀??可否叫你個細佬介紹下呀...整木板同地磚是否兩個價錢呀??

複式洋房

原文章由 cubixluk 於 08-4-8 18:41 發表

我晏晝去過佢屋企.... 哈哈, 佢好失望喎, 因為間屋好細.....
佢話我吔 30.xx 仲細...
唉.... 但我仲失望, 因為我成機走咗上去自己單位 look 過, 因為百葵既design 同呢樹唔同, 我吔既鉄閘係用唔返, 啱方向, 但佢 ...

cubixluk:你有冇望過百葵同合葵下面個承辦商裝修個價呀??我響元州邨附近見有好幾間有套餐喎...另原來我同你同一日拎鎖匙添呀...朝早9:45分呀~有好大機會會見到你...

複式洋房

原文章由 cubixluk 於 08-4-16 22:31 發表

我今日收到個朋友話我知 ... 佢係住 so uk 邨既, 但 2 公婆, 未有小朋友, 點解佢吔可以攞彩盈 - 3-4 人單位呀 ....
唔通拆樓真係特別 d , 有理由架..... ????

知道佢係配 30.x ... 真係好激氣, 亦都對我吔好唔公 ...

拆樓真係乜都優先,抽居屋都係排最前,真係吹佢唔漲!!話時話,你個朋友點解唔拎元州邨既??

首頁

尾頁

跳至