自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

Del

大宅

引用:投訴可打上hotline+但上車入錢司機又無錯喔

原帖由 Mimmy 於 15-04-03 發表
投訴可打上hotline

但上車入錢司機又無錯喔
咁我真係抱住bb唔方便,落車入唔得咩,上車唔夠錢都有「著」情權啦,我又唔係唔比,開車我咪仆係度,粗口點解講唔出,你比人咁樣侮辱可能你都會講

大宅

引用:其實我都好想投訴「九屎服務」好耐,局住日

原帖由 FateCool 於 15-04-03 發表
其實我都好想投訴「九屎服務」好耐,局住日日坐佢冇計,鬼叫自己冇本事自己可以揸私家🚗。呢間正「 ...
應同⋯⋯

大宅

引用:老老實實,巴士司機想make+sure+你唔走數都

原帖由 Dwmn 於 15-04-03 發表
老老實實,巴士司機想make sure 你唔走數都好正常,正正經經車未到時攞定錢,上車入完錢慢慢坐你點揀位都得 ...
我唔想抱住bb行黎行去!我知實會有人咁話我,但個司機真係超級臭串!

大宅

引用:個司機都停車俾你入錢,點解你唔入,係要落

原帖由 cowe 於 15-04-03 發表
個司機都停車俾你入錢,點解你唔入,係要落車入 .....
我知抱住bb唔係大哂⋯⋯我唔岩囉

大宅

引用:上車都唔方便,落車會就手d+?

原帖由 chowqv 於 15-04-03 發表
上車都唔方便,落車會就手d ?
咁可以一次過呀嘛,行少轉

大宅

引用:我住洗島,試過同個女落雨搭城巴,趕頭趕命

原帖由 chingcging 於 15-04-03 發表
我住洗島,試過同個女落雨搭城巴,趕頭趕命咁上車,司機話你落車先俾啦,顧住個細路先呀!嗰陣我個女3歲。
...
但我一直以黎都覺得城巴啲司機最衰!因為幾次我抱bb拎bb車,明明停低要上車佢見到我即刻珊門,要我揮手先開返,行緊入去未坐定即開車,點知一山還有一山高,第一次嬲到我咁鬧啲司機

大宅

引用:你投訴時記得寫埋聯絡資料,等九巴傳票你交

原帖由 windherald 於 15-04-03 發表
你投訴時記得寫埋聯絡資料,等九巴傳票你交通工具上爆粗罰錢。
之前舊有司機爆粗啦,罰埋佢?

大宅

回覆:九巴點樣投訴??係佢個網都搵唔到....

你地既反應同我預期一樣!鬼唔望你地有同等遭遇!

talkative    發表於 15-4-3 22:22

大宅

引用:Quote:原帖由+Yogurtyogurt+於+15-04-03+發

原帖由 PinPin 於 15-04-03 發表
哈哈,我又唔會好似你咁樣囉,停哂車比人鬧!睇你d態度都知個司機點解用d咁嘅態度對你囉!

...
我由頭到尾都好好態度,信又好唔信又好

大宅

回覆:九巴點樣投訴??係佢個網都搵唔到....

咁我實唔岩架,我唔應該趕住答呢班車⋯⋯應該企定定搵定錢等下班車⋯⋯⋯咁趕時間做乜⋯⋯

大宅

引用:Quote:原帖由+belovffy_02081+於+15-04-03+

原帖由 hilaryashley 於 15-04-03 發表
我係路過但見到你地咁講野好過分, 憑咩話人想搏大霧搭霸王車? 樓主親口同你講定你係現場???

唔好係網絡上 ...
哈哈,好感動,竟然有人會講呢啲說話,不過呢度啲風氣係咁,眼見好多一沉百踩,無論件事岩又好,唔岩又好,實有人講好聽/難聽說話⋯我繼續出聲又會話我死性不改/個人痴痴地性格有問題唔知自己錯⋯⋯唔出聲又會話我笠水呀⋯驚呀⋯唔敢覆,del post又會有人話留毛問究竟發生咩事,所以我唔出聲喇,鍾意鬧就繼續鬧啦,就算我認錯話自己唔岩啲人都會繼續圍插我架啦⋯係呢度唔可以講錯野架,一講錯啲人就會啄住你唔放⋯

首頁

尾頁

跳至