潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

Re: jshoppers

我上左4 日都上唔到呀~~~ :-( :-( :-(
愛是恆久忍耐......

侯爵府

mickey24 寫道:
FOC

首先你要登記做會員先,跟住計港元是將個日元 x 0.063=港元價錢架啦....我之前以為 rate0.067 到我前日訂衫時見佢個rate計0.063喎,嘻嘻...即係好似平左咁....前排試過免運費只做幾天,個次是我第一次訂,但我無訂咁多因心裡有點怕!!!今次再訂就要俾運費啦...現在至5月31日有優惠,由jpy1~9,999只收jpy600運費,由jpy10,000~200,000就收jpy1,200運費啦....明唔明白呀...我都算初初訂咋...知既野就係咁多,希望幫到你啦...thx

佢既"外幣估算"確實計出黎係0.063,不過我收到上次訂既 咭statement, 原來咭公司(e.g.visa/mater ...)會以jshoppers 返單果日既rate 黎計+ rate charge(visa-1.75%,master 1.85%)....
即我上次買左2480 yen ,但 statement amount 係$166.77,即係個rate其實都係0.067
我都係打去問返咭center 先知咋~~

侯爵府

新紮媽媽

哦....即係我計0.067係最好啦...本來想再等免運費才買,但心思思等唔切,又走去訂而且又見到運費都做緊優惠,都係每件加多十元多啦...不過起碼唔會同出面撞衫囉...及的質料都唔錯!!!最鐘意就係佢的內褲,好正呀....嘻嘻!!!

係呀~~計0.067就最架啦~~
我都係忍唔住前兩日再訂呀(我第一次訂係佢free 郵費果次,我本來又係想等佢再有free 郵費promo先訂...不過佢d 女仔衫實在太cute啦,真係忍唔住...,又平喎....圍返都係三十幾蚊/件,我同3 fd 一齊訂,郵費share返每人都係廿蚊,kaka~~
我都有見到佢d bb內褲,不過我個女得九個月,未有耐着到底褲~~

侯爵府

新紮媽媽
你同我都一樣亦是在免郵費時第一次訂購,見到bk媽媽都贊正,所以同埋個同事一齊訂,不過都係簡的平平地既試下,睇下的質地同相片有無差別,返貨時睇都唔錯呀...日本野係唔同的既,所以每天工作都包括上jshoppers啦...哈哈....今次再訂因有運費而且我怕同人share的運費都唔知點計好!!免得麻煩就自己靜靜地訂左啦....嘻嘻.....雖然每件貴多十元多啦...但起碼的款唔會出街同人撞衫,好肉酸架.....
不過我今次訂就冇上次咁快送到...因為呢期佢多假期....上次我29/3訂,2/4就到貨,今次25/4訂,而家都未收到佢寄出既mail !等到我不知幾心急~~~~~~~~

侯爵府

新紮媽媽

30/4, 3/5, 4/5及星期六..日,都放假,我諗今次會等耐左囉....

係囉...我諗我會星期四/五先收到貨呀~~早知早一日訂啦~~有個媽媽早我一日訂,今日收到啦~~

侯爵府

新紮媽媽

30/4, 3/5, 4/5及星期六..日,都放假,我諗今次會等耐左囉....
唉....果然今日都未收到shipping invoice,頂....聴日一定要寄出呀...如果唔係佢後日又連續三日off呀~~~

侯爵府

[quote]
qpa 寫道:
我25/4晚訂,今日收到shipping advice,你收到advice之後幾多日有貨呀?[quote]
我都係25/4晚訂架...我諗我落order果時11點幾(pm)...但我頭先上去睇返訂購記綠...佢mark我係26/4 ordered....
請問您係25/4晚幾點落order架?

侯爵府

新紮媽媽

收到shipping advice一兩到就收貨啦...我上次都係咁既...不過這幾天日本放假喎...唔知要唔要等下星期頭返貨呢???

我都估佢呢期新年唔返貨住架啦~~不過摶下佢星期二,三做唔做野啫...唉...怕且都要等到下個星期先到lu~~

侯爵府

新紮媽媽

我27/4訂購左,我都未收到shipping advice,不過我又唔係好心急,第一次就會啦...因為唔知會唔會搞錯野,而導致收唔貨,後來送上我公司好似中獎一樣的心情咁,嘻嘻..... :mrgreen:

我摛日收到INVOICE啦...不過今日冇送黎我諗聴日卦...?!
我真係好期待呀~~因為見佢上次咁快送到,D 質地又OK ...今次訂左好多野...好鬼心急想快D 收到....哈哈哈

侯爵府

mickey24,
今日我收到啦~~yeah~~

我買果d 全部都係bb衫褲黎架
click here--->[url=http://www.jshoppers.com/shohin-ch.asp?Shocd=A65803&Gamen=3&ageNo=1&bunrui1=0]a65803[/url]
[url=http://www.jshoppers.com/shohin-ch.asp?Shocd=A66101&Gamen=3&ageNo=1&bunrui1=3]a66101[/url]
[url=http://www.jshoppers.com/shohin-ch.asp?Shocd=665404&Gamen=3&ageNo=1&bunrui1=3]665404[/url]
[url=http://www.jshoppers.com/shohin-ch.asp?Shocd=A66702&Gamen=3&ageNo=1&bunrui1=3]a66702[/url]
仲有一set 裙褲仔佢冇showlu....
圍返都係30 幾蚊件...真係買到我好鬼開心....話晒都係搭飛機黎架喎....算係咁啦...
我反而覺得女裝幾貴...同埋佢太多...我唔係好識搵....有d 咩平靚正既不妨分享下丫...哈哈哈..
bra我唔係咁敢買呀....冇得試太冒險啦...就算fit size都唔知舒唔舒服...所以我睇都冇睇過呀~~~~

侯爵府

獅子油 寫道:
新紮媽媽,
你買D款我都有買 另外有幾 sets 1套5件(3件 tops + 2 pans) 除開都係25.00-35.00/pcs 好鬼坻

A65901
A65902
A65501
A65502

but 成日冇貨 你有冇買 下次再分享la

呢幾件我個fd 想訂但都冇貨....真係平得好過份...圍返廿幾蚊件都夠膽死...花園街都要啦....所以真係買到好high架...哈哈...佢d 料又ok 喎...我試過將條褲仔(棉質)手洗完一次再機洗...睇下佢會唔會甩色或者"where"晒/縮水咁啦.....又冇喎...ok 喎...所以我今先咁有信心再訂咁多咋.....

侯爵府

借問聲有冇人有 miyako 果本夏季特刊呀?

我想知入面有件粉紅色(另有白色共兩款),好似毛巾質地, 跟條褲仔既睡衣既code 係咩呀?!

我0係jshopper個網搵黎搵去都搵唔到~~

首頁

尾頁

跳至