跳至

首頁

尾頁

大宅

我都可以, 愉景新城岩晒我, 預埋我一份呀

大宅

日期 : 2月10日(星期二)
時間 : 下午2時至4時
地點 : 愉景新城 TEA (暫未知地方, 可提議)
報名 :
1) joannelau1 - 1A1B
2) JAMma - 1A1B 女
3) sainet - 1A1B 仔 15個月大

大宅

JOEY, see you on coming tue

原帖由 marjoe 於 09-2-8 22:07 發表
日期 : 2月10日(星期二)
時間 : 下午2時至4時
地點 : 愉景新城 TEA (暫未知地方, 可提議)
Meeting Point : G/F Toy House

報名 :
1) joannelau1 - 1A1B
2 ) JAMma - 1A1B女
3) Joey mama & James baby 1A1B

...

大宅

我propose大家下次係荃灣gathering呀

日期 : 2月23日(星期一)
時間 : 下午2時30分至4時
地點 : 愉景新城 TEA 或者 地下個playgroup到gathering, 又或者有無荃灣媽咪係有club house呀?

報名 :
1) sainet -1A1B 仔/熙熙/15個月大

大宅

joanne, fiona

如ok, 不過我地交換電話, 下星期可以約埋見面嗎, ok?

原帖由 Fiona0235 於 09-2-12 09:53 發表
日期 : 2月23日(星期一)
時間 : 下午2時30分至4時
地點 : 愉景新城 TEA 或者 地下個playgroup到gathering, 又或者有無荃灣媽咪係有club house呀?

報名 :
1) sainet -1A1B 仔/熙熙/15個月大
2) joannelau1 - 1A1B ...

大宅

JOEY

see u next time

原帖由 marjoe 於 09-2-21 01:06 發表
Thanks for arrange.

But my husband will have leave monday and Tue, we will go to Disney land.

James and i will join you next time.

大宅

耀陽都好可愛, 不如我又propose呀

原帖由 joannelau1 於 09-2-23 21:46 發表
今日囝囝好開心, 因為可以識到熙熙, 希望下次再約過, 如果約下星期, 我星期二都唔得

大宅

日期 : 3月11日(星期三)
時間 : 下午2時半至4時
地點 : 愉景新城地下(其他地方, 可再商量)
報名 :
1) sainet - 1A1B 仔/熙熙/16個月大
2)
3)
4)

原帖由 joannelau1 於 09-2-24 11:34 發表
3月9日及12日我唔得呀, 改第二日得唔得呀

大宅

唔好意思大家, 熙熙病左, 發燒, 星期二我來唔到東涌, 星期三都同唔到大家玩呀, 或者下次我再約大家, 唔好意思

joey,
原帖由 joannelau1 於 09-2-25 08:27 發表
日期 : 3月11日(星期三)
時間 : 下午2時半至4時
地點 : 愉景新城地下(其他地方, 可再商量)
報名 :
1) sainet - 1A1B 仔/熙熙/16個月大
2) dafuma - 1A1B 仔/家傑/18個月大
3) marjoe - 1A1B Boy/James/16 months
4) ...

首頁

尾頁

跳至