2013年媽媽會

跳至

首頁

尾頁

別墅

I am week 22+, already gain weight 17lbs but just 34inch 肚圍...…肥媽唔肥b....點攪呀!

別墅

引用:today+is+just+21+wks+but+already+gain+we

原帖由 豬妹 於 13-02-14 發表
today is just 21 wks but already gain weight almost 20lbs, weight is 37", but I was thin before hv b ...
但系我大咗喺個pat 到呢!大喺個肚唔係好啲咩!

別墅

引用:21w,+重咗5磅,肚圍32 +

原帖由 hmkm 於 13-02-15 發表
21w, 重咗5磅,肚圍32
你好瘦喎,你之前應該成日嘔呀?我冇乜嘔過,所以重得好快

別墅

引用:回覆+cookie.shirley+的帖子 me+22+wk,+33

原帖由 cisco 於 13-02-15 發表
回覆 cookie.shirley 的帖子

me 22 wk, 33 inch..fat bb , not fat mama..
你就好啦!

別墅

引用:我23wks,+重左10磅,+腰圍+34吋人人都話我肥

原帖由 vivian_lok 於 13-02-15 發表
我23wks, 重左10磅, 腰圍 34吋
人人都話我肥b唔肥媽
我手腳同之前一樣無肥過
你就好啦,有咩秘诀呀?指教吓!

別墅

引用:25week+重3磅+32-33"

原帖由 carmen0807 於 13-02-16 發表
25week 重3磅 32-33"
咁小?點解咁輕?

別墅

引用:我20weeks+多d, 重左5-7磅,肚圍32度 +

原帖由 Teresabubu 於 13-02-15 發表
我20weeks 多d,
重左5-7磅,肚圍32度
你都控制得好好喎!

別墅

引用:I+am+week+22+,+but+just+34.5inch+肚圍,+4

原帖由 chanyvonne 於 13-02-17 發表
I am week 22+, but just 34.5inch 肚圍, 4-5 kg heavier.
我同你差唔多, 22w + 34.5 inch but I gain weight 17lbs.... so poor.... 難道我特别吸收!

別墅

引用:我21+依家38"肚圍,未冇bb前29",BB係中碼

原帖由 bbchu88 於 13-02-17 發表
我21+依家38"肚圍,未冇bb前29",BB係中碼
你點知阿b係中碼呀?依家都你得嗰一磅咗右!

別墅

引用:我25w,+重咗11lbs~+肚圍34"+la! 個肚自5個

原帖由 sexyli 於 13-03-01 發表
我25w, 重咗11lbs~ 肚圍34" la!

個肚自5個月之後大咗好多同大得好快呀!你地呢?
我依家25w, 35.5inch la.....

首頁

尾頁

跳至