跳至

首頁
12345...6

尾頁

大宅

No problem, 你蛇到就 call 我 la...

原文章由 MoJoJoJo 於 08-7-16 16:12 發表
thx
係啦, 希望 next week 有得玩啦

我 tmr & friday lunch time 都上 yoga 呀
我 either 可以 afternoon 蛇出黎比你 or 約你 next week?
ma 煩晒呀!

大宅

滑mama, D 相好靚好sweet ah....正!
我之前就係唸住去呢間, 因造形個D我麻麻o地, 同埋想影埋大肚相 ah...
多謝你話我哋知 at least 可以減$500, thanks!

原文章由 bbhead 於 08-7-17 03:33 發表
Christyc,
CS你啱呀,我都係魔鬼,go, go, go,你同佢講係BK0710可以減$500,我都係禁減咗平好多,我地影得好開心,用我個photographer真係得嫁,我都要多咗好多張相 ,不過有好多未有得睇,睇住相簿先.
http://hk.my ...

大宅

sammi...好耐冇見, 冇咩ma? 好番未?

lic9: 抖吓la, 小心身休啊

原文章由 sammifanlp 於 08-7-17 09:58 發表
hi
好耐無入來喇, 呢排好忙, 同埋呢幾個星期都有少少乳腺炎, 所以無咪心機

[ 本文章最後由 Christyc 於 08-7-17 10:18 編輯 ]

大宅

嘩...今日貢靜嘅? 去哂邊樹?

TGIF!! 終於可以抖抖了!!

大宅

Morning morning!!!
好熱 ah....

jojo: confirmed...我叫佢盡快整好比你吓
遲D我都會比一批生活照叫佢幫我整本留念...

大宅

Come to HK Park...hehehe

原文章由 chapman媽 於 08-7-22 10:43 發表
點解一早就咁 既樣呀....係喎, 你老公星期六在嗎?搵個公園行下好喎.....

大宅

快D行咪好 law, 唔駛成日驚佢跌ma...hahaha
蝦米每晚都要我拖住佢响屋企行一個圈, 咁佢就好開心 ka la

原文章由 lic9 於 08-7-22 15:26 發表
個衰妹呢排成日放手自己企,尋晚仲要開步。激死﹗真係驚佢九個月就識行............

大宅

Ryan 爸爸想同你二人世界 ma, 好羨慕ah...
蝦米同蝦米爸就好痴纏 gar, 成日攬住一齊...可能女仔鍾意痴 Daddy la....
以前放工我負責同蝦米沖涼, 而家做唔到, 全部比哂蝦米爸做 lu....hehehe

原文章由 mama530 於 08-7-23 14:48 發表
w2b:
呵呵....你老公點會唔約你呀...?!

係地有冇發覺自己做人阿媽同老公做人老弄真係好唔同,
我地一家唔捨得 dum 低BB 自己去 wet...
每日放工即刻標留屋企陪仔仔同佢玩,
但係我老公仲成日叫我同佢去行山,睇戲...( ...

大宅

好靚ah!!! 兩姊妹好sweet, 係勁似樣...hehe好期待我嘅粉C
tim...

family photo好sweet, 正呀!!!
我鍾意 baby hysteric 嘅 look, 頭巾好型...
原來 Cherise 好好肉地 gei...
原文章由 BMW 於 08-7-23 16:10 發表
Cherise's studio photo...

http://www.babydreamland.com/cherisetsang/main.html

大宅

Chloe 好乖呀, 有大家姐風範, 好抵!!!

我一路都唸住等 october, 蝦米一歲先....
但呢兩日發覺個肚開始好似吹氣咁...重有D辛苦, 不如早D去影...我都驚水腫肉酸呀

原文章由 BMW 於 08-7-23 17:30 發表
両個真係好Sweet架!
家姐Mug都譲個妹、有野又予多一分比亜妹;家姐Cry亜妹聴到又Cry...

李Book左Studio未??
家下影大土相最Perfect AR!吾好甘遅去影、驚水(月重)AR

...

[ 本文章最後由 Christyc 於 08-7-23 17:42 編輯 ]

大宅

我今朝去咗睇粉C ah....帶埋蝦米去, 好開心呀!
Dr. 話粉C比較大件wor...用4D俾我见吓佢個樣tim....

Chapman ma: Yes yes!!!

原文章由 chapman媽 於 08-7-24 08:46 發表
早晨呀
w2b,
你就好啦, 老公肯揍B, 我老公只會玩架咋

BMW,
嘩, 六千銀真係幾容喎, hehe, 阿仔阿女, 你地阿媽會努力學好D影相架啦, 想影六千蚊既相? 你地C左條心佢囉

Christyc,
So Sat ...

大宅

BMW: 唸住當celebrate 1 year old ma...

w2b: 咦, 可以睇吓你D大肚照參考吓ma?

原文章由 BMW 於 08-7-23 18:01 發表
Why一歳先去影?
我成日覚得識Crawl識行先去影就好Trouble
距地会成日走老、足BB都足到(支力)

一Yu早少少去影La!!

大宅

去blog 望吓la...
蝦米7個月 Dr.lam 至同佢影4D...所以肥過粉C...個樣比較成形...

jojo: Dr.lam 真係好鍾意BB ka...見到蝦米好開心...
"喂, 你出世黑蚊蚊個 wor, 而家咁白嘅??? 原來咁靚ka, 睇灟眼 tim...kekekeke"

原文章由 chapman媽 於 08-7-24 14:41 發表
粉絲似家姐嗎

[ 本文章最後由 Christyc 於 08-7-24 15:04 編輯 ]

大宅

lic9: 你咁都睇到? haha thanks!

jojo: 我唸佢哋會好似 twins ah...dr.lam 都係咁講 gar

emmaz: long time no c you wor!
粉C似蝦米 = 似老豆 = 又冇我份

大宅

Morning all!!!

BMW: Congratulations!!!! Chloe 好叻女 ah

Angelar: 唔知粉C 會唔會好似蝦米咁反斗呢...mouth:

大宅

D levy 嘢我唔係好明呀....要請教 Ryan mama至得

Chapman ma: btw, last week 去揾 Larry 請咗個印lu, 10月到, 我哋都冇咩點揀, larry 話ok就是但, 好似好求其咁...真係睇好唔好彩

[ 本文章最後由 Christyc 於 08-7-31 11:37 編輯 ]

大宅

好正咁 wor, 好羨慕 ah....
蝦米爸呢個月好忙ah, 連 sat and sun 都要 do, 辛苦C我 la....工人又唔肯唔放假....

原文章由 mama530 於 08-7-31 12:10 發表
係咪總公司有折個間酒店呀?

大宅

我上次就係見到一pair couple 左揀右揀, 睇video,好多人招呼佢哋....先唸"嘩, 咁煩嘅....点解我冇咩要求咁.. "

你咩 lunch hours ah? 我 "shh" 出嚟揾你 la....

原文章由 w2b 於 08-7-31 12:38 發表
ChristyC,

我早排都揾Larry 幫我請左印,我都好求其.最緊要唔怕大狗
我個9月到.我上去見到D女人好似查家宅咁In D 工人, 我無耐性.

我office 就係Larry 附近ja, 早知可以約埋 lunch or tea. Long time no s ...

大宅

有D黑面ah....唸緊揾個 part - time ah

原文章由 BMW 於 08-7-31 12:59 發表
Levy...我都係吾明距Up Mug。所以一動不魚一静算La!

Chapman Ma,
明日到我去招呼Chloe!昨日李去個Park多吾多人?平均排隊玩Game要幾耐?? 今次我地既Target係玩小小世界同亜古!

Christyc,
真陰公La!大住土仲要臭住蝦 ...

大宅

jojo...你冇樹 ma? hope you feel better soon ah...
病咗好慘....仲要 check poo poo.......sorry..忍唔住笑..
kimmy b 仲咩做"小吉"呀? 有冇肚仔痛?

原文章由 MoJoJoJo 於 08-8-4 10:29 發表
早晨呀!
weekend 我病到屎屎吓... 腸胃炎 + 胃抽筋 + 發冷. 好慘呀! 一日瘦左 6 lbs -_-'''
今日好番好多, 不過仲係要慢慢行, 行快 d 個胃又痛 mouth:

仲有... kimmy 沉日食左 daddy 個 laptop 個 trackpoint! ...

首頁
12345...6

尾頁

跳至