夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

千期唔好搬走,甚至去外家坐月都唔好,呢d關鍵時期你一走,佢好容易帶女人回家,咁就會好難救

珍珠宮

以靜制動啦,比心機生左bb,然後補好自已身體至算啦,個女人大咁多,未必長久既,可能你大左肚,你c6肚餓,又遇著個姣婆,盡情玩下遮!

我聽講,某些中年女人果方面好得,的確會令男人落塔!至於你原諒與否,養好身體第日至諗啦,你現在保留呢個權利先,唔好不戰而放棄!

原帖由 unhappy媽咪 於 09-3-5 17:44 發表

我依家係諗住死人都唔走,連坐月都响屋企.佢應該唔會帯女人反屋企,因為我同6299住,而且個女人大佢9年,但佢遲d會唔會搬出去同個女人住就好難講

珍珠宮

走與唔走,其實各有道理,不過現實上,我見既case係老婆走左,個c6玩得更放,而且覺得名正言順係你走,唔係我既責任,咁你要預左未必救得返囉!

如果抱有一絲希望想救,就真係要諗清楚至好走,走左就唔好抱有期望,當然,如結局理想就係bonus囉!

珍珠宮

咁都係既……針唔拮到肉唔知痛,所以,大家只比個意見,樓主你自已要小心衡量啦。無論你點做,大家都支持你!

原帖由 溫柔 於 09-3-6 11:17 發表
講真,樓主走咗,究竟佢C6會玩得更開心呀?定個老婆走咗先知大件事,好係呢度眼見有好mama生完至比C6遺棄,亦有D會跪地錯,真係好睇個賤6個格,根本無人會知結果係點,BB係mama肚裏,mama唔開心,BB亦會感受得到,當前係咪自己 ...

珍珠宮

恭喜你呀!你要努力呀!祝福你和bb

原帖由 unhappy媽咪 於 09-3-31 19:50 發表
各位sis我响19號生咗囡囡喇 lee排掛住湊女所以無上到0黎...
我生完個女返咗99屋企,c6請咗4日假陪我,但lee4日裹面佢日日都有借d意出去1-2個鐘,終於有一日我忍唔住嘈佢,佢竟然同我講離婚,仲走咗去,幾分鐘後又返 ...

首頁

尾頁

跳至