在職全職

跳至

首頁
12345...11

尾頁

伯爵府

HI....骨摩零....我又嚟報到先....

今朝開機都仲係有唔穩定....睇黎隨時瓜.....陣間唔見我
你地就知乜嘢樹........
我呢度地方係就係够大...但呢d麻煩事都好煩人架
嘩..emily...你真好記,性......ixzp仔要做乜你都記得..

伯爵府

原帖由 emily22 於 09-3-6 11:14 發表
花花

你今天買好送,煲好湯湯喇......c6回家吃飯嗎?

我c6今天起程公幹.....4天行程.....

今天有雨有霧....重有d凍.....

sorry..係隔離 到唔記得番黎傾......
我今日唔c煲湯......因昨天煲了.....
我隻6日日係屋企食....無得懶.....家陣+多個老豆..
都係一樣...
你今日隻6公幹...咪可以碟頭飯囉....唔c煮咁多樣..
係啊...天氣又涼咗..你要小心身體..著多件衫喲..

伯爵府

原帖由 ixzp 於 09-3-6 08:27 發表

無喎!我費事係佢最傷心既時刻再落井下石,好似唔係幾好咁。比着我,個心實好慌架麻:;pppp: 佢打比我,我第一句剩係提佢快D cut咭,佢即刻話:係喎!咪即刻打熱線。
佢都有話比我聽廣州同香港一樣,突然落大雨,佢啱啱見完過客,趕去食 ...

哇鞋...你d...EQ 幾好噃.....
其實又係嘅....鬧都無用....都唔見咗咯..
佢自己都唔想嘅....當破財擋災喇....

伯爵府

原帖由 emily22 於 09-3-6 17:56 發表

岩岩出爐,新鮮是多啤梨乳酪蛋糕

熱ga....焗日式芝士蛋糕

Emily..你真壞...咁樣引我們.....真係睇見就想食..

伯爵府

原帖由 cwlee 於 09-3-6 13:10 發表
大老爺要下星期尾至番,佢都吾想飛住,因佢位寶貝明天 big day,要去中學面試,本來一齊去,但工作要緊,冇辦法啦

幫阿女打氣....呀呼 ..呀呼 ....
add oil...........

伯爵府

原帖由 emily22 於 09-3-6 21:29 發表
呀花

尼個係凍架....:evil:

唔見咗張相ge?????

伯爵府

原帖由 emily22 於 09-3-6 21:43 發表

部腦無事那

唔係囉...剛才本來出2張杷..点知變咗1張...
部機慢到c......我想

伯爵府

做乜今日整咁多cake呀????明天請客????

伯爵府

原帖由 emily22 於 09-3-6 22:16 發表
係呀....一個妹(女)話要食....一個我想食囉!

啊...原來你自己都會食架??????
好多人識做旦糕...但自己係唔食嘅....
咁你自己會食邊個旦糕???????
你係大家姐?????

伯爵府

HI...goodmorning.....打個招呼..然後去煮早餐比仔食...晏d傾.....閃.........

伯爵府

原帖由 cwlee 於 09-3-7 14:01 發表
我返黎啦。 塵埃落定,好似完成左件大事咁。:lol
佢間中學吾使 in 家長(安落晒,因為 in 家長我會勁緊張,吾知講乜),淨係 in 學生。整個過程分 2 part,小組(中文‥討論)+ 個人(英語‥對話)大小姐話對手好弱(都 ...

阿女表現咁好..sure win.... ....
最攞命要等到7月先知道結果....呢幾個月都會心掛掛..
家陣d小朋友讀書好辛苦..連父母都要陪讀...
壓力又大....聽到都驚...

伯爵府

原帖由 菇芝bebi 於 09-3-7 19:51 發表
最近幾個月發覺個浴缸去水好慢, 尋日倒左d通渠粉落去, 到夜晚沖完涼都仲係咁 忍唔住走去泵下佢, 點知泵完仲塞鬼埋添 半缸水一d都唔去 自己一個人同個浴缸玩到點幾鐘 ...

你兩位靚女係咪長頭髮架????????
可能係d頭髮塞住咗.....
咁睇你個姊姊都幾醒吓....抵讚..:)

伯爵府

易......早晨呀......
cwlee....無去街????
今日3.8婦女節...你有無咩節目?????

伯爵府

原帖由 emily22 於 09-3-8 10:05 發表
今天仔唔舒服...要出去睇醫生啦...唔答你地問題.....88

哎呀.......係咪昨天wet得勁....冷親????
仲話唔c用錢...真係話口未完.....你自己都要小心d....
阿仔今日咁樣同你慶祝3.8...真係邊度都唔c去lu....

伯爵府

各位煮妹.....三八婦女節快樂!!!!!!!
ixzp...菇芝bebi..你們今日有節目未?????
天氣凍..著多件衫出街呀......

伯爵府

原帖由 emily22 於 09-3-8 12:18 發表
係呀,希望仔快d好反喇....明天都唔會比佢反學啦....可能明天你唔會見我,因唔會咁早上網.....

番黎哪.......仔食咗藥好d未???????
多飲水多休息啦......天氣唔好真係易病呢...
你自己都要小心著涼........係啦...等仔好番d先上黎
傾囉......

伯爵府

原帖由 cwlee 於 09-3-8 10:44 發表
今天是讀書天,星期二、三、四評估,冇街街去。

係啦...無計....辛苦埋呢年...出年就唔c咁辛苦囉....
奸爸爹.....

伯爵府

原帖由 ixzp 於 09-3-8 10:46 發表

係喎,你唔提起,我完全唔記得,一陣屈c6請飲茶!

我咁有功勞...係咪抵請我食义燒包呢????.....5........

伯爵府

部機慢到c...好無癮呢....
都係去瞓教好過......88..

伯爵府

晏晨呀...各位....
打個招呼先去做家務....
晏d先溫書.....c u later....

首頁
12345...11

尾頁

跳至