自由講場

跳至

首頁

尾頁

珊瑚宮

+3金熱血 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 開心吸收勳章

回覆:7-11自由斟唔可以斟第二次,係唔系已經違反新商品說明條例

自由係指你可自行處理,不是多次

全力支持捐血行動~
Blood for Life 熱血使命 @ fb

珊瑚宮

+3金熱血 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 開心吸收勳章

引用:+http://zh.wikipedia.org/wiki/%E8%87%AA%

原帖由 queenieltt 於 13-10-20 發表
http://zh.wikipedia.org/wiki/%E8%87%AA%E7%94%B1%E6%96%9F
自由斟(Big Gulp)是一款便利商店7-Eleven的 ...
佢飲咁多糖做乜,一杯都爆quota 啦

全力支持捐血行動~

珊瑚宮

回覆:7-11自由斟唔可以斟第二次,係唔系已經違反新商品說明條例

又一個 Y 理 hot post

全力支持捐血行動~

珊瑚宮

引用:Quote:tonytong090520+發表於+13-10-21+00:

原帖由 小倩 於 13-10-21 發表
從來没有
自由講場都不是自由乜都講得,又唔見佢投訴

全力支持捐血行動~

珊瑚宮

引用:Quote:原帖由+tonytong090520+於+13-10-21+

原帖由 tc001039 於 13-10-21 發表
自由,我諗到free,但真係唔會諗到free to refill囉 你真係諗多左

...
自由女神像都同free 呢個字扯唔上關係bor, 呢個世界有幾多 free 先,不如你舉舉例子先

全力支持捐血行動~

珊瑚宮

引用:自由行黎到香港都要睇燈過馬路啦 +

原帖由 1仔1女 於 13-10-21 發表
自由行黎到香港都要睇燈過馬路啦
自由行都不是任何地方可自由行

禁區已經唔可以自由出入啦

jvkll    發表於 13-10-21 00:45
全力支持捐血行動~

珊瑚宮

還在

全力支持捐血行動~

珊瑚宮

引用:嘩…仲斟緊?

原帖由 Minor 於 13-10-23 發表
嘩…仲斟緊?
係lor

全力支持捐血行動~

珊瑚宮

引用:Quote:原帖由+Yubi.T+於+13-10-23+發表係lo

原帖由 I9528 於 13-10-23 發表
斟完未呀,我就嚟有糖尿嘞
可能我已經有了

全力支持捐血行動~

珊瑚宮

引用:Quote:原帖由+Yubi.T+於+13-10-23+發表可能

原帖由 I9528 於 13-10-23 發表
7仔都蝕晒,會唔會關門
今日有無見過卡卡?

全力支持捐血行動~

首頁

尾頁

跳至