自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

我哋呢班唔支持隻蕉的媽媽唔係想佢自殺,亦都無意打呢隻狗, 只係覺得佢自己的行為同言語都唔一致,仲講大話啫!

之前有雜誌拍到佢換衫既相片,其實都影唔到無著衫,佢就出來開記者會又哭又講埋一番話,攪場大龍鳳出來話比人知佢係玉女咁,喊打喊殺咁話要追究此事(告雜誌社).

之後比人放咗呢d 鮑魚照片出來,又話係移花接木照, 但接二連三比人再放多咗勁勁 鮑魚照片出來,佢先至無話可說先出嚟講番 d 嘢 --->都無認嫁, 淨係話 : 傻同天真.

現在又話自己唱的歌同做既好正面,所以別人認定佢為玉女, 自已無認過, 我真係想話 鍾小姐 : 咁你不如好似卿姐咁拍三級片及唱擋不住的風情既歌啦! 唱乜嘢兒歌呀!

真係睇唔過眼呀:;pppp:

原帖由 ankle 於 09-3-14 09:22 發表
真係估唔到呢度係父母網, 竟然有人講0的咁涼薄架說話, 真係希望你地架仔囡個個生生性性, 永無行差踏錯, 否則今日你地講架野就會係他人口中出, 到時無人會同情你地.
現今社會, 青年人有幾開放, 大家有眼睇,
你你可以 ...

男爵府

原帖由 cathy-tse 於 09-3-14 11:15 發表
pay you $500.. well done...

男爵府

原帖由 wawaliluk 於 09-3-14 11:35 發表

(1)錯在佢係青少年偶像, 她本身的行為、私生活對青少年影響深遠, 所以公眾自然對她要求高 (如奧巴馬早前提多名內閣官員, 因涉及逃稅, 所以有關人士放棄出任此職)

(2)錯在起初不肯認照片是她, 亂說照片是移花接木 ...

男爵府

原帖由 FM94.8 於 09-3-14 11:42 發表
車! 我覺得佢講嘅野係公司教佢講, 要黎駁同情, 咁佢咁鍾意個男仔, 咁佢當時又一腳踏幾船?
唔好當我地咁

首頁

尾頁

跳至