懷孕前後

跳至

首頁
34567...8

尾頁

男爵府

回覆 #1971 HCbb 的文章

Hcbb,
唔該洒!
你個囝好肥好得意呀!他系咪食好多奶嫁?

男爵府

Heygirl,
我都覺得請ェ人好難…我e+請印印呀,希望她俾賓賓肯做啦…
我個肚呢兩日都大左,好似開始有DD腰痛tim呀!
我每日響屋企都開冷氣…琴日中午無開1個鐘個頭開始wing…e+好怕熱呀…

0h!Baby,
我e+仲未全面活動…不過可能遲多兩日可以行下落會所(慳返屋企D冷氣)試下…
你食多D生果蔬菜對你既痔瘡可能好D wor,唔好食spicy野wor…

男爵府

Concat,

Congrats! Take good care of yourself... eat more sleep more!

Oh!Baby,

Don't give up. Stay healthy and have faith in your doctor! You may give us very good news next month!

Heygirl,
How's your new maid? Good or not?

男爵府

各位,
請問點至可以入倒Beku個blog呀?我都好想睇下小Beku呀!

我呢兩日好慘呀…腸胃炎呀…個胃又痛,又疴D黑色野…好驚影響倒亞B lor…事完系星期六晚出去食父親節飯,end up個個都無事得我唔舒服,唔知系咪出得去食飯少,有少少菌都頂唔順…

男爵府

各位,
請問點至可以入倒Beku個blog呀?我都好想睇下小Beku呀!

我呢兩日好慘呀…腸胃炎呀…個胃又痛,又疴D黑色野…好驚影響倒亞B lor…事完系星期六晚出去食父親節飯,end up個個都無事得我唔舒服,唔知系咪出得去食飯少,有少少菌都頂唔順…

男爵府

Oh!Baby,
多謝你關心!我星期日朝去睇左急証喇(12個鐘頭內疴左3次,唔睇唔得)…今日好似疴少左黑色野喇,不過都系肚疴lor,唉…

希望你個教會唔反對你做ivf既事啦!要加油呀!

男爵府

Hapig,
我諗住都系下個學年至番エ。e+都系覺得自己有D弱弱地甘,都系等多一排先喇…

你自己都要加油呀!唔好唔開心啦!

Heygirl,pyepye, BBEAR,
你地都出現腸胃問題…我諗都系或多或少都因為有左亞B所以弱D…我以經好小心食野格喇,真系要發生都無辨法,總之亞B無事就OK啦…

pyepye,
我e+都系食緊Beku話果隻materna加鐵既維他命丸,對我來講系arm我D因為D便便無甘散…你都可以試下…

Beku,
你個B好得意呀!等她大個D就唔會成日喊格喇!不過都鄧你幸苦呀!

男爵府

Hapig,
我諗住都系下個學年至番エ。e+都系覺得自己有D弱弱地甘,都系等多一排先喇…

你地都出現腸胃問題…我諗都系或多或少都因為有左亞B所以弱D…我以經好小心食野格喇,真系要發生都無辨法,總之亞B無事就OK啦…

pyepye,
我e+都系食緊Beku話果隻materna加鐵既維他命丸,對我來講系arm我D因為D便便無甘散…你都可以試下…

Beku,
你個B好得意呀!等她大個D就唔會成日喊格喇!不過都鄧你幸苦呀!

男爵府

Hapig,

pyepye,

Beku,

男爵府

heygirl,

Thank you!

[quote]原文章由 heygirl 於 08-6-16 18:27 發表

belle,

我pm beku 個blog俾你呀。

男爵府

heygirl,

Thank you!

[quote]原文章由 heygirl 於 08-6-16 18:27 發表

belle,

我pm beku 個blog俾你呀。

男爵府

Heygirl,
ェ人唔醒目就要教多幾次喇,唔好勞氣呀…你ェ人來得個時間都arm,你可以用個暑假教曉屋企D野俾她至返學…系呢,你話左俾校長知你幾時開始放產假末呀?

Pyepye,
我個c6又流鼻涕又唔睇e生呀!激死我!
琴日我都好累好累,又無胃口…今朝仲疴黑色野tim呀!

Cmsfish,
恭喜你renew左contract呀!

男爵府

Oh!Baby,
你就好啦,有得去旅行…我有個fd既fd,有左18W,下個禮拜話去清島旅行,真系勇呀!
Anyway,玩得happy D呀!

Heygirl,BBEAR,
我個印印會響8月中/尾來到,我e+以經寫緊張LIST要做/買Dセ准備她來,真系好多野要攪…希望個印印快D學好D野啦!

Heygirl,
我就諗請前3後7,由10月中起請,甘可以lung埋X'mas假,有12個禮拜…不過唔知校長俾唔俾呢?

我都諗住8月起就去買冷織冷衫俾呀B格喇…諗起都開心 我小學已識織冷衫格喇,今次織甘細件可能好快起貨,可能會織多幾件都得…

Beku,
你e+ pump人奶出來喂,有無發覺會「出產」少D奶嫁?

Pyepye,
我個c6已做左5日廳長喇,仲系死唔去睇醫生,不過他去買藥食又好左8x wor…

我之前睇林ec就話亞B系囝,上個月去余醫人度照就話系囡…等間去照結構,應該可以confirm喇挂!希望等間出去時唔好甘大雨啦!

Hapig,
放鬆D…我都等左8個月至有…
Relax D幾會大D嫁!

男爵府

各位,
我琴曰做左結構,証實左我果個系囡來嫁!
不過琴曰照既時候她好曳,醫生都話她「セ甘曳呀」,因為她成日郁,醫生要ud住她至照倒!
仲有,要照對眼時她就用對手姐住…要照隻左手時又收得好深(近我既內臧)…好喇拿番隻手出來以為可以照倒啦,點知她又用隻手捉住隻腳…唉!
琴日真系照左好奈,醫生又ud住我個肚好奈,今日個肚皮有D痛同累,真系要休息下(不過亞B今日都好郁來郁去lor…)

[ 本文章最後由 Belle_Piano 於 08-6-26 18:50 編輯 ]

男爵府

Heygirl,
我老公心底裡梗系鐘意囝啦,他仲希望下個系囝tim…不過我話,我睇下湊呢個湊成點咋,未必生第ニ個嫁!
我其實唔識睇織冷衫果D圖嫁…唔好諗住我好叻呀!其實我都想學下用鉤針…唔知教協有無得學呢?

Concat,
你今日照成點呀?我之前5w就照倒心跳,不過每個B都唔同嫁,唔好甘心急啦,要訓好D至得嫁!

Hapig,
我記得早幾年我都有見過一間中學都系要in 3次…結果系他請我。我end up無去到因為果度隻俾我一個CM既位。之後我就找倒另一間俾倒GM位既,我就響呢間做到e家…其實我覺得教中/小學都甘辛苦,最緊要系睇下間學校D人系點做野…

男爵府

Beku,Apr20,
我個囡都真系好active,我諗第時要教她都唔易…我e+開始覺得她有カ地出拳踢腳,有時都會俾她嚇一嚇嫁…

各位,
倫到我想整TICKER喇…請問你地可否教下我呀?Thx!

男爵府

Thanks, Concat!

原文章由 concat 於 08-6-27 20:34 發表
Belle_Piano,
我唔慢慢講喇,你睇吓明唔明先:
http://forum.baby-kingdom.com/viewthread.php?tid=1110729&extra=page%3D3

男爵府

Concat,
你見倒小B咪好lor,下次見倒心跳格喇!
我之前5W照倒都無食Dセ,果時只系食林ec既藥因為流緊啡…

Heygirl,
等我又睇下你D織冷衫資料先!

男爵府

Cmsfish,
我已經買左Kenny G既CD,希望我亞B聽左會乖D la…
另外,琴日都同老公講過校綱既問題。為左亞B,第時都要搬去校綱好D既地區格喇!

Heygirl,
セ你間學校甘快請左找課喇!
我arm arm至同校長講話想10月中放假,甘系前3後7,他無話唔好wor…希望成功啦!

Beku,
我e+都驚我亞囡第時難湊…不過總之她健康就得啦!
系呢,你為小Beku改名未呀?會唔會找師傅改?

男爵府

Hapig,
恭喜洒!甘你e+可以放鬆放暑假啦!

Heygirl,
我都想12/7出來gathering,但e+仲未知得唔得…你地定左時間、地點先啦,唔洗就我…

Pyepye,
你個囝囝甘可愛呀!你遲D會唔會照4D呀…甘咪睇倒他個面面lor…
我個囡就成日響我個肚度4圍郁…呢秒響我右腰郁完第ニ秒可以響左肚又郁過…真系曳曳豬!

首頁
34567...8

尾頁

跳至