自由講場

跳至

首頁
23456...9

尾頁

版主

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 版主 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

人地都講左係唔捨得隻狗(可能佢唔信啦),哮喘唔係不嬲都有,而且仲係老人家,喘起上黎可以好危險,雖然明白佢愛狗心切,但太過偏激!佢話人唔理隻狗感受,咁佢自己又何來想了解過別人!
原帖由 包包魔怪媽咪 於 09-4-12 03:04 發表
全部都發神經兼發雞盲!
都唔睇清楚就亂咁鬧人,就算當妳真係狗主人,係咪情願冒老人家生命危險都要保住隻狗呢?哮喘一發作分分鐘係咁大固喎,唔知有冇顧吓人哋呢..........
算罷啦:-| ...
原帖由 hehalady 於 09-4-11 23:44 發表
好人難做

http://forum.baby-kingdom.com/viewthread.php?tid=2182958&pid=32843337&page=1&extra=page%3D1#pid32843337

版主

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 版主 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

無睇過,不過知道呢個杜如風係日本通,主持過日本旅遊節目,好癲好搞笑架~:lol :lol :lol :lol
原帖由 包包魔怪媽咪 於 09-4-14 01:39 發表
有冇人睇過.....
FwaRnr3apd8

版主

早早~

版主

我地星期日去左360,都係玩排長龍mouth:
原帖由 webjen 於 09-4-14 10:43 發表
好多人呀,搭船排長龍,個島好似旺角咁,d 路又唔係闊....mouth: mouth:

版主

之前草佬都有提過去長洲搵下張保仔,我話我驚塞唔入喎
原帖由 JENNYSKY 於 09-4-14 10:48 發表
南丫島我未去過,長洲就想帶佢地去睇下個張保仔洞

版主

我都係小五(定小六)學校宿營去過~:lol

係咪拖手仔行呀 :lol
原帖由 JENNYSKY 於 09-4-14 11:40 發表
其實我都有d擔心我既 ,不過做女時,有去過,仲發生一日情tim

版主

原帖由 webjen 於 09-4-14 17:24 發表
做得瘋人排名都有番咁上下:
http://forum.baby-kingdom.com/member.php?action=list&listgid=&srchmem=&order=credits&type=&page=1

版主

搵到喇~
第二頁都有幾個喎~
原帖由 webjen 於 09-4-14 17:31 發表
會員積分排名
我係第 4 頁
你係第 6 頁
阿邊個係第 2 頁

版主

好可愛~:mrgreen:
原帖由 pinkyhsy 於 09-4-14 23:16 發表
哈哈,係呀...佢而家成日都話自己係家姐....不過唔比我叫佢做大家姐,佢話佢3歲咋,仲係小小,要我叫佢做小小家姐喎!

版主

本來係想坐架,但排左個幾鐘隊先去到售票處,個售票員話坐水晶車要等兩個鐘!!(聽人講話得12架水晶車) 果時已經兩點幾,等埋上到去都太陽落山咁滯啦.... 所以無等lu~
原帖由 包包魔怪媽咪 於 09-4-15 02:10 發表
有冇座水晶車廂

版主

原帖由 包包魔怪媽咪 於 09-4-15 02:13 發表
上面塞得入,可能個pat塞唔入

版主

分數呀,回文有1分,出主題有2分... 聽講...
原帖由 JENNYSKY 於 09-4-15 09:22 發表
以嘜野為標準排名GAR 呢~

版主

一家唔知一家事,單睇報導,好明顯係意外,其實佢地都有做一d野防止意外發生,可以話佢地做得唔夠,但駛嘜講到人唔教仔咁,唔通生得多就代表唔會教﹖! 人家點生活係另一回事~
原帖由 JENNYSKY 於 09-4-15 10:55 發表
唉~點解d人,成日用有色眼鏡去睇人呢~
好明顯依個係家居意外,只可以講佢家人家居危險意識唔高,同家中有幾多個小朋友,搵幾錢,攞唔攞供緩係兩件事.
希望個細路無事~

http://forum.baby-kingdom.com/viewthread.php?tid ...

版主

服左你~
原帖由 hehalady 於 09-4-15 20:11 發表
娜媽尋親
娜媽個爸爸跌咗落街呀

版主

:;pppp: :;pppp:
原帖由 hehalady 於 09-4-16 09:16 發表
啱啱見到親愛的小草岸奶 .... 等我 jar jar lum 拉隻頭馬先

版主

你已經心裡有答案啦~

如果一哥OK既話,咁就唔好諗,湊b啦~
學校只係小問題,有咩學校好得過 mami 親自照顧丫~
原帖由 pinkyhsy 於 09-4-15 23:16 發表

今期又黎15/16,話說我自1月起就轉咗team,咁我係而家呢條team做嘅野就麻麻地合心意,同埋做得有d辛苦,同埋我有咗呢個細b,姐姐又咁....多種機緣巧合之下,我就決定咗唔做啦......
今日舊team同事走黎問我,會唔會考慮轉返去舊team度幫手wor,咁當然佢地知我係有b架啦!人工冇傾過,做嘅野吸引咗,除咗做返之前做嘅野,仲有其他野學....問題係,而家冇咗姐姐,返工我就要請過另一個,但我又超唔放心,亞邊個話會叫99黎幫手睇住,我就更加十萬個唔放心.但返工,我可以儲多d錢,瑤瑤可以唔駛再搵其他學校讀,讀返而家呢間國際學校.唔返工,我可以自己湊返兩個細嘅,不過知道會超辛苦,但我係開心嘅.不過瑤瑤就可能要轉校.

你地有咩意見呢????

版主

原來你都係﹖
我無樹,但瘋豬入唔到,我PM左比大臣睇睇~
原帖由 webjen 於 09-4-16 11:39 發表
今朝成朝 login 唔到

版主

:lol :lol :lol
原帖由 3littlepigs 於 09-4-16 11:53 發表
可能整得燉(.)(.)多,正所謂用得多,谷得多,長jar長有

版主

Thank you for sharing... ←呢句好"行",不過係真心既~:)
原帖由 包包魔怪媽咪 於 09-4-17 03:27 發表
我希望呢一個篇幅大家睇完之後,將佢同妳哋嘅子女一齊分享。 ...

版主

擒日睇左,好正,好感動~
原帖由 hehalady 於 09-4-17 00:52 發表
人不可以貌相

[url=http://youtubehk.blogspot.com/2009/04/susan-boyle.html]http://youtubehk.blogspot.com/2009/04/susan-boyle.html[/url]

首頁
23456...9

尾頁

跳至