跳至

首頁

尾頁

別墅

好媽媽勳章

我連游水片片都買定la, 嘻嘻!
仲未找到啱心水的泳衣, 如果到時仲未找到, 可能就咁著游水片片算lu, 橫掂咁細個bb, 咪俾佢試下無上裝囉(大左到時未必敢試 )。

原文章由 AS_Baby 於 08-4-9 10:56 發表
一定會帶佢去游水,平時佢沖涼個陣已經好興奮了 ,我見基督教服務處有親子游泳班,打算幫佢報埋。咁早買定游衣,怕唔怕到時唔啱著架,同埋我响度諗,究竟佢地駛唔駛著埋片片落水既呢下 ...

別墅

好媽媽勳章

我買果隻牌子係日本unicharm, 係bbboom買的。另外, 我見toyrus都有得賣游水片片的, 但係乜牌子我就無留意到tim。

原文章由 AS_Baby 於 08-4-10 14:47 發表
我諗住遲下會去sogo睇下有冇3點式泳衣買比阿囡著,咩原來有游水片片架? 我都唔知添,咁响邊樹買架,是咩牌子,huggies有冇出呀

別墅

好媽媽勳章

話時話, 我真係咪打開黎睇過喎 。等我打開黎睇完再同大家匯報吓!

原文章由 cherylyau_b 於 08-4-10 18:58 發表

我未買呀!!我都打算買,但係你有冇打開來看看係點嫁!!因為我剩係唸住佢話係游水片片咋,所以唸住要買坎游水,其實都唔知係點既??

別墅

好媽媽勳章

想問下係邊度可以睇到BB親子游泳班的資料呀? 我上佢地個網同埋見今期個leaflet都無講的。我想知係邊度上堂, 同埋有乜時間選擇呀。

原文章由 AS_Baby 於 08-4-11 15:52 發表
最好參加BB親子游泳班(4個月-2歲半)嗰個,你申請做會員,咁咪係中心會員,可以join嗰班囉........

別墅

好媽媽勳章

返去睇過D游水片片LA, 它比平時D片個表面比較膠, 同埋它會薄身D, 估計係方便BB MOVE‧

原文章由 KamMckay 於 08-4-11 08:23 發表
話時話, 我真係咪打開黎睇過喎 。等我打開黎睇完再同大家匯報吓!

首頁

尾頁

跳至