親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

大宅

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

我都係跟關鍵-曼谷,芭堤雅五天團(B00005S)8月份尾才出發
原帖由 yinyin.mami 於 10-7-20 14:12 發表
Hi~tobengkawai:我都係跟關健曼谷、芭堤雅四天團,唔知你係咪呢團呢? 我報嗰團團號係B0004S

大宅

佢地話是天天出發(會成團的),
我是25/8 出發, 價錢HKD1,499(大人) HKD1,299(小童), 因我其中有一個小朋友讀幼稚園8月頭(2-19/8)要番學, 所以8月尾才去., 妳回來講吓情形.

原帖由 tobeyngkawai 於 10-7-20 16:34 發表
我都係呢個團, 不過7月24號出發啦.. 好緊張...
E. 你個團成團未呀? 8月去幾錢呀??

大宅

我都系8月25日去, 我都擔心!, 希望到時平靜
因第一次同2個小朋友出門

原帖由 annie1120 於 10-7-25 21:51 發表
啱啱睇新聞話曼谷Big C出面巴士站有人放炸彈
引致爆炸,好似市況仲未安全咁,我8月尾去曼谷
旅行唔知到時安唔安全呢! 好擔心啊!

大宅

妳番黎哪!...點呀!!...好玩嗎.????
旅遊巴是否很舊....車內熱唔熱(冷氣ok嗎)..
酒店如何...住邊間..????...方便嗎???
團餐-小朋友可適合 (3years + 6.5 years)食....是否須自己加餸.
有冇晚上自己行街.
sorry 比較多問題.. (有時間才回覆)
原帖由 tobeyngkawai 於 10-7-29 00:13 發表
反左黎啦.. 好ENJOY.. 好安全... 不過一定要拎傘, 因為5日有3日落雨...

大宅

多謝晒!!..報料
我重有少少問題,
1) 妳搭那航班去..??
2) 去"大光明"吃魚翅燕窩餐..系妳自己去..還是當地導遊帶妳地去食..??..因有2餐是自費,通常由導遊介紹.
3) 手信..是否全部跟導遊買
4) 妳意思..熱水保自己保水..是否指在酒店的水煲.煲我地自己帶來水開奶.
5) 有冇行大商場

[quote]原帖由 tobeyngkawai 於 10-7-29 16:39 發表

大宅

請問坐 " OX "..是否冇兒童餐

大宅

請問即連玩具包都冇

原帖由 florencelau 於 10-8-5 17:44 發表
Hi

ox冇兒童餐,去程早餐兩個包及一布丁,回程凍sushi飯及凍豬/雞扒,last day最好早上早餐吃多d,因下午1:30到機場,要成3:30先吃lunch.

大宅

請問唔計手信, 妳約用了多少錢

原帖由 雪文 於 10-8-5 16:01 發表
換錢- 機場換咗1千 4.03, 同導游換咗[email protected], 芭堤亞揾唔到丙嫂,佢係舊Mike, 要坐10分鐘的士. 結果人哋話我听酒店前門有一間 @4.09, 我去到收咗工. 我又揾到另一間換咗一千 @4.06, 去到曼谷係siam centre又換咗一 ...

首頁

尾頁

跳至