跳至

首頁
12345...14

尾頁

伯爵府

好媽媽勳章

代meisuen開左part 9先...

伯爵府

好媽媽勳章

早呀 hk_woman68 & 咁多位,

2r_ma,

嘩, 件衫好得意呀, 借問聲, 貴嗎?? 係反斗城買??

原文章由 2r_ma 於 07-10-29 19:36 發表
各位靚媽晚安!

其實我一直都係道0架, 不過學hk_woman咁話:搭唔到嘴咋, 見開咗新標題, 所以咪嚟留底啲腳毛囉 .

早排行開街見到件蜘蛛網衫, 須然無嘜機會著出街, 但係都忍唔住手買咗俾細佬佬, 可愛嗎?
http://f ...

[ 本文章最後由 sarahlee 於 07-10-30 09:56 編輯 ]

伯爵府

好媽媽勳章

dorchiu,

no la, 雖然好得意, 但一年可能先著到一兩次, 唔合符我既經濟原則. 加上我同老公今年年尾會舉家番馬星, 所以要留番d錢咯.

原文章由 dorchiu 於 07-10-30 11:53 發表
sarahlee

你又整件比你個細佬

伯爵府

好媽媽勳章

2r_ma,

恭喜晒, , btw, 你想囡囡入合唱團嗎?? 我朋友講過可以send封信俾佢地, 等香兒註冊之後如果仲有位(因可能有d人因某些原因結果冇註冊), 咁就可以由waiting list裏面再揀人, 都有希望架, 我個女舊年都係咁樣入左香兒架.

原文章由 2r_ma 於 07-10-30 16:13 發表
剛剛收到香兒封信喇,得芭蕾舞收咗家姐仔:D ,真係估唔到除了合唱團外,普通話班都咁大競爭喎。

伯爵府

好媽媽勳章

早晨呀, 咁多位,

sallymama & hk_woman68,

哈哈, 咁都俾你地諗到, 掂!!!

btw, 2r_ma,

我試下搵下仲有冇個底係度, 如果有, 我send俾你呀. 但要俾d時間我搵下, 無奈已經係舊年既事.:mrgreen:

伯爵府

好媽媽勳章

2r_ma,

you're welcome, 係喎, 好似holiday既囡囡都有interview, 唔知佢收到結果未呢??

原文章由 2r_ma 於 07-10-31 12:54 發表
咁多位靚媽午安!

sarah,

搵唔搵到都好, 真係非常感激妳嘅幫助, 謝謝 .

伯爵府

好媽媽勳章

早呀, hk_woman68 & 2r_ma,

hk_woman68,

係呀, 今朝你最早喎,:lol: 我今朝一早去左民政處拎飛, 係18號飛行服務隊開放日既入場票. 所以搞耐左, 咁頭先又入唔到bk喎.

2r_ma,

咦, 細佬有得意衫著, 點解家姐仔冇既??? 哦, 你偏心....

伯爵府

好媽媽勳章

2r_ma,

啊, 果然冇偏心, 囡囡個造型好靚好cutie.

嘩, 學校攪既聖誕音樂會都要係城市電腦網買飛, 果然識搵錢呀.
10月頭我係城市電腦網排隊買亞囡11月香兒表演既飛, 又係撞正郭富城演唱會, 所以到我買時, 最頭都已經係第九行咯...

原文章由 2r_ma 於 07-11-1 13:39 發表
講開飛呢樣嘢,我都想呻吓呀!

前日去西灣河文娛中心嘅城x電腦售票處買家姐仔學校攪嘅聖誕音樂會飛喎,十點開始賣,我九點九到達,已經見有十幾人排隊買周杰倫加場飛喇,佢地好厲害0架,個個都問飽($中間位11號最前第幾行呀?12號最前第幾 ...

伯爵府

好媽媽勳章

2r_ma,

唉, 呢d咪就係老斗賺錢仔享福咯, 好彩細佬跟住都會讀姐, 如果唔係, 真係唔抵咯....

原文章由 2r_ma 於 07-11-1 15:19 發表
sarah,

家姐仔間幼稚園要努力搵錢擴建嘛,須然話教會包差不多三份一啫,剩番個三份二咪又係要搵家長捐,上兩年都係學校教堂舉行免費嘅,今年講明門票收入用來擴建,年中35週年聚餐仲厲害$500一位呀!!!仲大小同價喎,佢又趕住下 ...

伯爵府

好媽媽勳章

2r_ma,

oic, 咁如果去維xx亞, 咪要搭校車??

原文章由 2r_ma 於 07-11-1 17:05 發表
sarah,

如無意外下,細佬佬應該唔會係個道讀喎,所以先至唔想捐咁多錢囉。因為經過今年阿家姐仔嘅小一面試後,真係發覺佢語言方面唔多妥當呀,為免細佬佬將來面試小一時又再死多次細胞,我已經幫佢去下康嘅維x利x遞咗N1入學申 ...

伯爵府

好媽媽勳章

早呀, hk_woman68, sallymama & 咁多位,

哎唷, 我都係早一個星期前係"自由報料"到睇到咋, 你知啦, 依家呢度成日都冇晒人, 所以咪週圍八下咁咯.

好啦, 下次有d乜野八到番黎到話過你地知啦, ok.

原文章由 sallymama 於 07-11-2 09:28 發表
早晨呀 hk-woman & 咁多位 ~~~

我都咁話 , sarah , 下次有咁既好野, 記得早d話俾我地知, 陪你一齊去排隊丫ma

伯爵府

好媽媽勳章

thanks.

原文章由 hk_woman68 於 07-11-2 08:29 發表
急件!請大家告訴大家

這資訊是今天早上得到的,來自Microsoft和Norton。
請你將它發給你認識的每一位會接觸國際互聯網的人。

你有可能收到一封帶有稱為「生活是美好的.pps」

的Power Point的演示文件。

如 ...

伯爵府

好媽媽勳章

冇計啦, 要忙住湊女麻, 同埋佢話杏x村上網好差, 成日爭唔到線呀.

原文章由 hk_woman68 於 07-11-2 10:43 發表
係囉

咦?個 meisuen 真係失左蹤喎……唔見左人

伯爵府

好媽媽勳章

hk_woman68,

你咁講, 俾你搞到我面都

總之以後我覺得係好野就上黎報料啦.

2r_ma,

我仲搵緊封信(香兒), 但經會就....比較渺茫, 你要有定"心理準備"先:cry: :cry:

原文章由 hk_woman68 於 07-11-2 13:56 發表
嗯嗯!

sarahlee、sarahlee 周圍逛;
sarahlee、sarahlee冇得頂!
下次要返來報料,
大家一齊去排隊、
去!排!隊!

伯爵府

好媽媽勳章

有啦, 有啦. 請連結以下

有著數

moodee,

今日時間緊迫, 星期一幫你投票,

bye-bye.

伯爵府

好媽媽勳章

早晨呀, dorchiu & 咁多位,

moondee,

我都今朝早投左咯, 但bk short short地, 出極post都唔得??

原文章由 moondee 於 07-11-3 15:40 發表
多謝各位靚pa.靚ma既支持,有左你地神聖既一票,咁我jamie攞冠軍既機會又大左喇~~thank you very much~~

如果未投既pa pa,mama,可以去幫幫忙啊,個活動去到1月先截止架.... :a ...

伯爵府

好媽媽勳章

見下個post

[ 本文章最後由 sarahlee 於 07-11-6 09:26 編輯 ]

伯爵府

好媽媽勳章

早晨呀, 咁多位靚媽,

各位靚媽, 呢次輪到幫我細囝投下票咯, 請放心, 同moondee既冇衝突架,

按下入投

[ 本文章最後由 sarahlee 於 07-11-6 14:33 編輯 ]

伯爵府

好媽媽勳章

moondee & hk_woman68,

咦, 係喎, 依家搞掂咯, 請各位再試下啦, thanks.

http://www.haomama.com/hmm/electionCandidateList.htm?election_id=61

引文:
我呢個月22號就2歲咯, 請大家支持支持...

原文章由 moondee 於 07-11-6 13:27 發表

sarah
入到去投咩呀,得個網址咋喎?-( ?-( ?-(

伯爵府

好媽媽勳章

meisuen,

hihi, long time no see lor, miss you much.

原文章由 Meisuen 於 07-11-6 12:46 發表
HI,

我個i-cable 終於work啦! 好掛住妳地呀! 我湊兩個好c 辛苦.:cry: 成日都唔夠訓 個女1個半月仲未介夜奶.. 改左名叫 : 何卓茵

有時間再上黎傾啦! ...

首頁
12345...14

尾頁

跳至