家庭理財

跳至

首頁

尾頁

子爵府

原文章由 MavisNg 於 07-11-8 15:49 發表
6.63擒日入咗, 而家再排緊6,25試入

我早前$7.28入咗, 今日又$6.41入多4手
長搓
SHORT TERM TARGET PRICE $8.00
LONG LONG TERM $100.00 can the dream come true ?:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

子爵府

原文章由 sandwich 於 07-11-9 14:40 發表
我之前6.71入左兩手:-(

唔死:-( :-( 啦,有我陪,我重高過你入
我會再見低位時再溝貨,之後放佢十年八年俾個囝
:mrgreen: :mrgreen:

子爵府

原文章由 hunghung215 於 07-11-9 17:03 發表

yes ar, i mean Monday under 6.4 ar, 其實我5.5時買過, 不過又心急, 放左了, 對佢好有信心, 不過對大市無law !!!!! 之前有幾隻都蝕放, 輸左d, 依家不敢輕舉妄動了:cry: :cry: ...

我都唔敢入住,我覺得會再跌
我已一手蟹貨,唔想再wase money :tongue:

子爵府

原文章由 cubixluk 於 07-11-9 22:25 發表

咪係, 我 $7.3 入 tim 啦, 都未 :-( , but 覺得自己 stupid 咗, 咁心急啫 but very very long term .............. never mind, 贊硬

昨日我先放咗喲,因見唔係好對路我覺得重會跌,留cash再入平貨,如$5.5-6.0再入.其他蟹貨無得走,唯有long long term investment 啦:cry:
美股又跌200點,星期一又唔知咩樣

子爵府

原文章由 hunghung215 於 07-11-13 17:37 發表
呢2 日好忙呀, under $6都無機會入, 晒料 …………克心講句, 望佢再跌 …

under$6無入有喲後悔,今日可能勁升

子爵府

原文章由 irenenursing 於 07-11-14 11:59 發表
尋日見到佢穿o左$6.0,落到$5.8x,都覺得好抵,但係又諗連支持位都穿埋,個勢好似好差喎,都係睇定D先,今日證明又走寶..... 真係講得無錯,投資係充滿後悔 ...

939都係咁 .不過呢個時期都唔好咁衝動,earn少喲好過訓唔到

子爵府

原文章由 hunghung215 於 07-11-14 16:33 發表
咁又係 .....不過我終於明白點解d 人全職炒股 ................唔會因為返工, 忙起上來走寶 ........ 但係太低咪又係唔敢買

我會係跌到$7.30買,唔知重有無機會呢:lol:

子爵府

原文章由 MavisNg 於 07-11-14 22:04 發表
本星期都係觀望, 等下星期再調一次果時, 就再入囉, $5.8X一直等掛$5.5入, 故未有機會

我而家真係唔好買又唔賣住,資金有限,只見大回時等入939/1398 or 2628
其他唔唸啦

首頁

尾頁

跳至