自由講場

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

育兒性格勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

小三係唔洗照顧家庭架窩, 樓主講既條件似揾後母多d

男人點解要揾小三 ? 就係想揾個同自己老婆完全唔同, 有新鮮感既女人
如果要同你一模一樣既, 洗咩揾o者, 屋企都有件啦

樓主真係好天真好可愛, 一日未到最尾都唔好咁大聲講自己c6唔會變
話2件真人真事你知 -

1) 我舅父, 70歲人, 孫都有幾個返小學啦
俾我媽發現佢同個中年女人拖住手返上女人屋企
問佢仲死口唔認, 話係朋友窩

2) 我朋友個阿叔, 又係成 60 歲
搭上一個阿嬸, 日日車出車入, 去開房, 買新電話
仲要個阿嬸係有老公既

所以樓主....計我話, 你講既幾個 point 完全唔重要
反而最重要係女人有自己既揾錢能力

我老公都好老實, 我地由17歲一齊到依家30幾, 佢d fd 我識哂
佢身邊完全無女性朋友/女同事, 又唔去玩又唔飲酒,
電話連password 都無 set 任你 check
但我都無樓主咁巴閉口響話佢一定唔會有小三
他日既野無人會知, 男人要變, 話變就變架啦

300000    發表於 15-1-23 11:37
natjosejim    發表於 15-1-22 15:43
iamlazy    發表於 15-1-22 15:03
babychat    發表於 15-1-22 14:55
懿仔媽媽    發表於 15-1-22 14:39
cc_tse    發表於 15-1-22 11:32
fatpanda    發表於 15-1-22 11:31
VioletCC    發表於 15-1-22 10:47
月光兔    發表於 15-1-22 10:25

珍珠宮

我愛Corina 發表於 15-1-22 10:24
我奶奶個frd, 60歲人先玩走佬,走去識個3x,細過自己d女既女人,仲生埋bb

...

係呀, 聽得呢D多, 真係無哂感覺, 男人變起上來幾賤都有
所以話樓主真係純真得可愛

同埋樓主搞錯左個 CONCEPT, 男人玩女人/包2奶/有小三
其實o係佢地角度同本身家庭係完全無衝突
無論個老婆好定壞, 索到流鼻血都好, 男人都有 n 個籍口俾自己去偷食
如果有仔女, 有個完美家庭就唔會有小三既, 就唔會咁多人離婚...

我有個同齡既男性朋友, 佢老婆一齊左好多年, 又靚, 又揾得多錢
我地成日話佢執到寶啦, 但佢咪又係有出去玩
佢話佢心認定老婆係呢個, 一生不變, 但唔出去玩呢就忍唔到

老婆驚唔驚係一回事, 個老公自己會唔會去玩又係另一回事
不過樓主有樣野我同意, 就係唔好成日驚自己老公玩女人
因為其實驚來都無用, 真係要發生時都唔會阻止到

珍珠宮

hotingmum 發表於 15-1-22 11:03
咁我又真係冇驚過喎!咁有咩問題?呢度d jm咁得意既?有自信心會話你天真,唔通日日疑神疑鬼check到個c6死下 ...

我都無 CHECK 我老公, 10幾年我從無偷睇過佢電話個類
我相信我唔係怨婦既, 不過真係無你咁自信
因為我覺得唔到死既一日, 一切都未定案, never say never
說話從來唔敢講得太盡

都係個句啦, 做老婆既驚唔驚, 其實同老公會唔會去玩係2回事
有D女性比較多疑, 又或者老公有前科, 又或者好係緊張個老公同頭家
所以想睇緊D個老公都不為過, 唔係驚就 = 怨婦
同樣地, 唔驚既, 亦唔見得一定好幸福

soso1227    發表於 15-1-23 08:37
fatpanda    發表於 15-1-22 11:48

珍珠宮

LedTV 發表於 15-1-22 13:18
自信過頭

Bk好多人都係本身好幸褔,全世界都話佢老公好,點知........原來有小三。

令我諗起之前個二奶同大婆同時出現 BK 個個 POST
大婆日日出 POST 曬幸福, 又話同老公晚晚都搞, 要同老公補身...etc
原來只係自己呃自己 , 二奶自首, 俾人拆穿係假幸福後好似都無再見過個位 jm

其實回呢個post 既人, 相信大把比樓主有本事、有幸福既家、好既老公
只係大家只係提下樓主做人唔好諗到咁盡,
因為越企得高, 趺落哩個野就只會越痛 .... 成個人崩潰都似

不過樓主講極唔明, 以為唔似自己敢講到出口咁有自信既
就一定係日夜提心吊膽, 狂 check 老公既怨婦

珍珠宮

Siuting1130 發表於 15-1-22 17:12
你之前都好似開post話c6無番屋企 又無交帶 如果你吾懷疑吾驚 做乜要開post

...

今日的我打倒昨日的我, 自信返哂來

首頁

尾頁

跳至