爸爸專區

跳至

首頁

尾頁

大宅

係28網放售左幾日…出黎試車果d都係車房扮客…大家通常放試幾耐先ok?
我架係04 March, 人地賣3萬幾我賣2萬幾…諗住快d攪掂新車又就到…有無邊度多d自用買家?

大宅

引用:回覆 chelsea_0828 的帖子平D俾人收車。

原帖由 barony 於 14-10-27 發表
回覆 chelsea_0828 的帖子

平D俾人收車。
收車平好多好多…
不過li個係最後打算

大宅

回覆:fungfung2013 的帖子

pm左

大宅

引用:我都係果度放緊05 Elgrand ,又係車行扮買

原帖由 goldjazz 於 14-10-28 發表

我都係果度放緊05 Elgrand ,又係車行扮買家,浪費時間:th ...
打黎時表明都好,有個仲要出黎試埋車左check又check先話自己車房,之後叫我俾佢收

大宅

引用:回覆 chelsea_0828 的帖子平D放咪多D人問。

原帖由 barony 於 14-10-28 發表
回覆 chelsea_0828 的帖子

平D放咪多D人問。
其實已經開得平過其他,問嘅都多…一係車房車行,一係問完邊度試又話遠,一係就一黎就問仲有無得平…最麻煩係車房扮客果個試完日日幾個whats叫我俾佢收…

大宅

引用:我屎忽坐唔定,經常換車,28卡常客,有人睇

原帖由 waiyuen128 於 14-11-02 發表
我屎忽坐唔定,經常換車,28卡常客,有人睇又死,冇人睇又死,幾萬蚊車驗屍咁驗,睇好試完車又話要諗下過兩 ...
咪係lor, 出黎睇幾次都係車房車行…
剛剛有個仲麻煩…扮晒自用試完話ok都無表明,價錢係就係啱價,但又唔肯去運輸處搞,係都要用車行搞,一係就要我簽份買賣協議話交車後無限期有壞我要陪,其實我估佢係想俾訂歷走我牌薄,之後借d依迫我勁平,但佢講野好明顯係車行果d, 真係要小心

大宅

引用:我都响上面放緊架Audi都只係得車行打嚟,通

原帖由 ynchung 於 14-11-02 發表
我都响上面放緊架Audi
都只係得車行打嚟,通常我第一句就問佢私人定車行,佢一話車行我就話唔會考慮
最麻煩係果d扮私人,浪費時間

首頁

尾頁

跳至