跳至

首頁
12345...19

尾頁

子爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 大廚勳章

歡迎.

大家一齊笑下啦,影張大合照先...

喺道閒談0既媽咪有:

1. nono913 (青少年 + 7月份蛇女-ww)
2. bonnie_swk (7月份蛇仔-ty)
3. jjma (低班羊女-jj)
4. Florence0204 (2月份蛇仔-cc)
5. 晴B媽 (10月份蛇女 - 晴晴)
6. 軒媽咪 (3月份蛇仔)
7. AnnieClarabel (7月份蛇仔)
8. Miffy3005 (see login name la!)
9. cyiuch (8月份蛇仔+6月份MONKEY仔)
10. 健朗媽咪 (3月份蛇仔-LL或者叫佢老虎仔都得)
11. angelar (4月蛇女 -澄澄+10月豬仔-藍藍)
12. YanYan0116 (1月份龍女-蛇年CNY前出生+
6月份MONKEY女)
13. Lemonma (4月份兔仔)

[ 本文章最後由 nono913 於 08-7-5 10:20 編輯 ]

子爵府

Dear all ~ ~ 我地新post第一個聚會黎啦 ...

719日下午130分-3時30分,i-kidz遊戲平台舉辦的遊戲生日派對,我和bonnie合共有8張飛,邊位媽咪有興趣參加的話,可以到時1:30係4樓i-kidz平台門口等,一起參與生日派對...

詳情如下 :

月生日的小朋友:

邀請您參加今個月i-kidz遊戲平台的生日派對

生日快樂!我們誠邀您們一家人出席i-kidz 遊戲平台於719日下午130分舉辦的遊戲生日派對。在生日派對中會有不同的生日會特別活動,例如集體遊戲、齊齊整生日小蛋糕、切餅蒙眼食蛋糕、齊齊做得意生日帽或魔術小表演等環節。

出席媽咪如下 :

nono + ww + 印印姐姐

bonnie + ty

florence + cc

晴B媽 + 晴晴

[ 本文章最後由 nono913 於 08-7-5 11:21 編輯 ]

子爵府

Good morning ~ ~

子爵府

唔緊要啦,下次再約過...

原文章由 jamieconnie 於 08-7-7 10:10 發表
我女學校去旅行呀嗰日,呢唔到

子爵府

ww 編咗嚮 8月19日去做身體檢查,hb上午要和ww去屯門,下午要和青少年去沙田威爾斯做物理療,個日仲係朝早先收工,不過,就跟手放2日假,真係辛苦晒佢囉,但係20號又要去多次沙田威爾斯覆診,叫醫院編埋同一日,佢又話唔同部門喎,
我話我帶ww去做身體檢查啦,佢又話唔駛,不過,我係未帶過青少年去做身體檢查架,一向都係由hb負責的

原文章由 florence0204 於 08-7-7 12:45 發表
仲有學童保健身體檢查, cc 編咗嚮 7月尾去, 咁晴晴呢 ~

子爵府

係呀,佢地e-mail比月生日的小朋友,免費換領「i-kidz 遊戲平台」生日派對入場券4張(每張入場券可帶一名小朋友參加)。
我和bonnie各有4張,現合共8張飛,可以繳請6位小朋友
一起出席i-kidz 遊戲平台於719日下午130分舉辦的
遊戲生日派對,你有冇興趣呀

原文章由 lemonma 於 08-7-7 22:19 發表
唔係7月份生日都可以去ga

子爵府

我都覺得返全日制,應該可以晏d先上課啦,
ww學校8:00便要上課了,我都覺得早...
你呀仔間學校7:45上課 or 上校車呀...
我覺得8:30到上課就差不多,最好就9:00啦
撗掂3點幾先放學

原文章由 軒媽咪 於 08-7-9 11:54 發表
早晨各位媽咪,
我想問吓妳們的仔女學校的上下課時間(全日制).
因我仔今年9月轉全日制.

1.) 開頭知道可以轉到都好開心, 可以唔駛咁早返學.
點知依家出咗通告, (7:45-3:25)只係比之前遲咗10分鐘咋.
真係激氣我啦.

2. ...

子爵府

好呀, 就星期六下午啦,橫掂我要搵yan yan ma 取飛,
叫埋florence...

原文章由 jamieconnie 於 08-7-9 15:36 發表
真係搵日約埋一齊辣辣先得

子爵府

Dear all ~ ~ Good morning ~ ~

多謝咁多位ee比ww既祝福...
今晚回家後我會開比ww睇下,
有幾多ee和她講 : Happy Birthday.

原文章由 YanYan0116 於 08-7-10 10:46 發表
Dear 蕙蕙

Happy Birthday.

子爵府

多謝晒
有機會要見下我個靚女(講笑咋)啦
今日生日就叫佢一日靚女...咁多啦

原文章由 jamieconnie 於 08-7-10 11:12 發表
都唔知攪咩,bk打左幾次都short short地食哂我啲字,

雖然我未見過ww 我都送上

子爵府

只係係屋企食飯慶祝,和請了兩個朋友仔(住我隔離座)
過黎一起食飯和玩,夜D再一齊食生日蛋糕囉 ...

其實上年我幫WW搞完生日會後,就和她說好明年不會再搞生日會了,只是和我們一樣買個蛋糕番黎慶祝下便算,因開一次生日會都幾昂貴呀 我和她說:不如用黎買份你喜歡的生日禮物比你重好啦...

我諗...最後大家都應該知道ww,想要了一份甚麼的生日禮物了 ... @@

原文章由 YanYan0116 於 08-7-10 14:05 發表

今晚點慶祝呀.

[ 本文章最後由 nono913 於 08-7-10 16:00 編輯 ]

子爵府

推番上黎提一提大家先...

LL ma , 你點呀...有冇時間黎呀,我可以幫你帶LL去玩住先,
晏d你再來接他喎...

719日下午130分-3時30分,i-kidz遊戲平台舉辦的遊戲生日派對,我和bonnie合共有8張飛,邊位媽咪有興趣參加的話,可以到時1:30係4樓i-kidz平台門口等,一起參與生日派對...

出席媽咪如下 :

nono + ww + 印印姐姐

bonnie + ty

florence + cc

晴B媽 + 晴晴

lemonma + 仔仔 ( 暫定 )

詳情如下 :

月生日的小朋友:
請您參加今個月i-kidz遊戲平台的生日派對
生日快樂!我們誠邀您們一家人出席i-kidz 遊戲平台於719日下午130分舉辦的遊戲生日派對。在生日派對中會有不同的生日會特別活動,例如集體遊戲、齊齊整生日小蛋糕、切餅蒙眼食蛋糕、齊齊做得意生日帽或魔術小表演等環節。

原文章由 lemonma 於 08-7-10 22:25 發表
nono,

如果到時有飛多又夾到時間一於嚟搵你.

[ 本文章最後由 nono913 於 08-7-10 22:40 編輯 ]

子爵府

thanks EE

原文章由 bonnie_swk 於 08-7-10 22:40 發表
wai wai

happy birthday

http://ecards.myfuncards.com/myfuncards/Birthday/Birthday-Love/11086/ay_30303_general9.jhtml

子爵府

仲有lemonma EE , thanks

原文章由 lemonma 於 08-7-10 22:45 發表
nono,

我都祝wai wai 生日快樂, 學業進步 !

子爵府

annie ,

ww 好喜歡你張生日咭呀,佢要我print 出黎比佢喎...ha ha

原文章由 AnnieClarabel 於 08-7-10 09:43 發表
Dear 蕙蕙,

子爵府

多謝晒 ... angelar EE ...

原文章由 angelar 於 08-7-10 22:52 發表
祝 ww ....生日快樂...身體健康..

子爵府

係呀,蕙蕙好鐘意Cinderella架,見到佢直頭雙眼發光呀

原文章由 AnnieClarabel 於 08-7-10 23:02 發表
我記得蕙蕙 & 炘炘都係鐘意公主, 所以特登搵畀蕙蕙架

初時我想喺你個 blog 留呢個公主圖架, 因為喺 bk 留, 遲下好難搵返, 但你個 blog 無出過 post, 所以留唔到圖呀

送多個圖畀蕙蕙先:
http://dl5.glitter-graphic ...

子爵府

ww 終於都有得去迪士尼樂園啦,佢由開幕個年
講到今年,我都未同佢去過呀...

子爵府

你呀女去過一次都好呀,ww係未去過呀,
因為呀媽話冇優惠冇得去呀...

原文章由 jamieconnie 於 08-7-11 15:57 發表
咁可唔可以帶埋我同個女去呀,佢話想再去一次,我呢個窮媽媽無錢帶佢去呀

子爵府

我都想呀...岩岩先諗緊...駛唔駛攞條金手錬(係嫁妝)
去溶,先夠$買飛呀... mouth:

原文章由 florence0204 於 08-7-11 15:45 發表
中咗 Mark Six ..............

我講吓笑咋................. mouth:

首頁
12345...19

尾頁

跳至