自由講場

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

畀面勳章

引用:最衰格既係唔愛仲咩要結婚...

原帖由 Sindy 於 14-09-22 發表
最衰格既係唔愛仲咩要結婚...
仲上埋床生二個,呢d仲唔係賤男嗎?

Bubblegumbb  生左2個,小產既唔止   發表於 14-9-23 00:18
Nice to meet you!

侯爵府

畀面勳章

引用:講野都chok過人,早餐有幾神聖呀?係咪食完

原帖由 blueroom 於 14-09-22 發表
講野都chok過人,早餐有幾神聖呀?係咪食完就午餐晚餐唔駛食丫,生左兩個仔都唔煮俾佢地食,頂佢唔順!

...
呢條狗男真是賤。

侯爵府

畀面勳章

引用:Lemon其實同pg結婚,慢慢先紅起,做影帝,

原帖由 momo629 於 14-09-22 發表
Lemon其實同pg結婚,慢慢先紅起,做影帝,因為好男人形象,離婚又扮chok其實好嘔心,之後仲扮情

...
希望佢賤男形象成功從此收山。

侯爵府

畀面勳章

引用:我又唔覺謝生係賤男喎....雖然我不嬲都唔li

原帖由 小妮子 於 14-09-22 發表
我又唔覺謝生係賤男喎....雖然我不嬲都唔like佢....不過係閃咭事件度,佢算係咁啦,仲撐佢老婆,比著其他男人, ...
pg唔好彩jeh,你點知王妃無拍過?娛樂圈真是好難講

Heymama1222  拍左我地都唔知啦   發表於 14-9-23 09:32
loer_er  傳過佢係毒后  發表於 14-9-22 23:15

侯爵府

畀面勳章

個男真係好賤囉。扮晒野, 當日佢同PG結婚要唔俾阿媽知, 激死阿媽都要同PG結婚, 咁都唔係真愛??

OK, PG放唔抵都好正常, 姑勿論佢係咩人, 癲定傻, 都係一個女人。佢仲要帶住2個仔,唔好講到人地因為想COOL住LEMON所以要帶住個仔。我深信, 大部份離婚的女人都想仔女係自己身邊, 邊個唔驚EX個新女友OR新老婆蝦自己仔女??真係咁多好似范姜咁, 幫你湊仔湊女??

你睇王妃, 細女好細, 佢大把錢啦, 為何要把個女俾阿李亞鵬,如果李係難滾, 做阿媽更加唔想個仔女跟個滾友啦。我反而相信,可能佢因為LEMON先同李離婚。我所以覺得係呢件所謂真愛復合上, 最慘係D小朋友同2邊EX囉。

Kayiuvov  agree  發表於 14-9-24 21:08
zicat  agree  發表於 14-9-23 16:58

侯爵府

畀面勳章

引用:Quote:secretrose 發表於 14-9-23 15:41 個

原帖由 BabyChristy 於 14-09-23 發表
2邊EX? 咁都要同情, 無說話好講
與王菲離婚不到三個月的李亞鵬,竟被拍得公然在北京拖啜嫩口新歡,更直上香 ...
個男人咁滾仲俾個女跟佢,我係人阿媽我真是不明白王妃諗咩?!

侯爵府

畀面勳章

引用:Quote:原帖由 kikikay 於 14-09-24 發表柏

原帖由 kikikay 於 14-09-24 發表
之前發生咁多事都唔識避忌,仲同ex自拍合照搏乜呀!?柏芝咁做係衰格賤格呀!等同比綠帽老公戴,係剃老公眼 ...
影張相叫帶緑帽?好多男人都帶

首頁

尾頁

跳至