自由講場

跳至

首頁

尾頁

公爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 趣教勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我見到某post有個媽咪有4萬蚊家用, 我都好想有......我無其他意思, 我只係羨慕ing....

kawai120  nice  發表於 12-5-12 17:26
sunaru    發表於 12-5-12 15:23
manicheung    發表於 12-5-12 15:09
DAISYLINYING    發表於 12-5-12 09:36
Rita    發表於 12-5-12 09:17
boy11    發表於 12-5-12 09:02
oilamyoyo    發表於 12-5-12 01:35
fw9166    發表於 12-5-11 23:07
chuchu9999    發表於 12-5-11 22:18
Thimble    發表於 12-5-11 19:30
joycehang41010    發表於 12-5-11 18:46
mayvin316    發表於 12-5-11 18:03
pppfamily    發表於 12-5-11 17:37
kiu1112    發表於 12-5-11 17:37
waterlemon    發表於 12-5-11 17:37
蜆介鯪魚球    發表於 12-5-11 16:48
chloey888    發表於 12-5-11 16:39
pigpigyy    發表於 12-5-11 16:31
blackanne    發表於 12-5-11 16:23
amalee    發表於 12-5-11 16:12
siu_to    發表於 12-5-11 15:26
wcpcelia    發表於 12-5-11 15:21
grace0222    發表於 12-5-11 15:19
baby_cat    發表於 12-5-11 15:06
connielamyee    發表於 12-5-11 14:35
sasa0208    發表於 12-5-11 14:33
bb86    發表於 12-5-11 14:32
Hana_Sugi    發表於 12-5-11 14:30
newchun    發表於 12-5-11 14:30
alicialee1210    發表於 12-5-11 14:29
sweeticandy    發表於 12-5-11 14:28
Sumyeema1  where?  link link please  發表於 12-5-11 14:10
pwsmay  same same   發表於 12-5-11 14:10
debbyma    發表於 12-5-11 14:07

公爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 趣教勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

961123 發表於 12-5-11 14:06
me 2

ME 2 意思係咩? 你都有4萬家用? or 同我一樣羨慕ing?

Juliaqq  me too!!!!  發表於 12-5-11 14:14

公爵府

如果放條link, 會唔會唔係咁好...

minka  唔好啦,你地又唔晒命,公開好針對性.  發表於 12-5-11 15:18
sasa0208  唔好啦.....又唔係佢本身開個po黎晒命  發表於 12-5-11 14:37

公爵府

我唔會淘一萬蚊, 我拎黎儲起佢

公爵府

minka 唔好啦,你地又唔晒命,公開好針對性. 發表於 27 秒前
sasa0208 唔好啦.....又唔係佢本身開個po黎晒命 發表於 半小時前

----------------> 其實我都唔諗住post 條link出黎, 我只係羨慕.....

sasa0208  明白呀  發表於 12-5-11 15:23

公爵府

我都明白每個人的生活質數唔同, 搵錢多d可以生活好d, 好似我咁係fulltime媽, 但c6搵錢唔多, 但都可以緊生活, 所以錢有幾多就係用到邊個level, 覺得有4萬家用, 對我黎講係好多......突然想到呢度, 就覺得好羨慕者, 並無惡意批評任何人的, 不過真係覺得而家生活唔容易.....

首頁

尾頁

跳至