時政擂台

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

2018復活節勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 親子王國15週年勳章

回覆:黃洋達:表決日火燒連營! 「熱血公民」擬投擲燃燒彈

成班 無膽匪類 …
搞咁多嘢~原來就係為咗得到 國際關注。完全無膽量跟 解放軍 交手…淨係識蝦警察。

呼籲~自己要保護好自己,咁其他人呢?
班人真係自私到爆又錫身。

支持否決政改,之後立 23條。

珍珠宮

2018復活節勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 親子王國15週年勳章

引用:交乜野手?咁警察又敢吾敢同解放軍交手?恃

原帖由 siukeung37 於 15-06-14 發表
交乜野手?咁警察又敢吾敢同解放軍交手?恃住支槍有乜咁巴閉姐!立23條都係想俾藉口鎮壓反對聲音,想拉邊個 ...
問咩丫你?依家邊個要「反」你搞清楚未丫?

反共搞港獨~就唔該打解放軍,唔通 港獨 之後,香港唔需要警隊?

謀殺罪 係未 打壓殺人犯丫?法律是用來保障當地市民的生命財產 。

我覺得~有班人借香港沒有 國安法 而 公安條例的懲罰太低 ,完全起不到阻嚇作用。故此,有人故意胡亂任意去傷害 普羅大眾 的生命和財產。所以,要求立法……就係咁多。

你講多一百次 五毛 都 滅到我聲 㗎喇~你慳返啦!

珍珠宮

引用:交乜野手?咁警察又敢吾敢同解放軍交手?恃

原帖由 siukeung37 於 15-06-14 發表
交乜野手?咁警察又敢吾敢同解放軍交手?恃住支槍有乜咁巴閉姐!立23條都係想俾藉口鎮壓反對聲音,想拉邊個 ...
仲有,現在唔係 言論 咁簡單。

早兩年,用呢個 藉口 仲呃到下人。

佔中後,大家清清楚楚 見證到一班 狂妄之徒 係會做得出手的。雖然,次次都做得好 肉酸 俾人笑返轉頭。

現在,唔係打壓言論自由 ,是打壓破壞社會安寧的暴徒。

blink_blink    發表於 15-6-14 13:24
maymaymama2405    發表於 15-6-14 13:07

首頁

尾頁

跳至