美容扮靚

跳至

首頁
12345...6

尾頁

瑪瑙宮

親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

yoko_hau 發表於 14-9-17 13:57
有啊,送左set sample黑ba,紅ba,一支美白防曬,2小包重點美白比咁多野我試,想手攞我命 ...

好多野送啊!

瑪瑙宮

KAY+2 發表於 14-9-17 14:00
都幾好喎, 我覺得重點美白好用, 諗緊買唔買多支~

一支都用好耐, 你等十月生日有折至買啦!

瑪瑙宮

yoko_hau 發表於 14-9-17 10:07
真係發覺自己好敗家

不過支卸妝幾好用,一路卸一路free到係保濕

LOTION 同MILK個蓋就咁開,倒出黎用會倒多左出黎嗎?

瑪瑙宮

引用:Quote:secrethk 發表於 14-9-17 17:38 FS支

原帖由 KAY+2 於 14-09-17 發表
我...因為俾人話黑咗, 所以呢個星期晚上開始用返FS, 朝早照用POLA.

FS支美白, 好貴, 30ML 2150$
咁eye cream pola work嗎?定都係fs 好d

瑪瑙宮

引用:Quote:secrethk 發表於 14-9-17 17:38 FS支

原帖由 KAY+2 於 14-09-17 發表
我...因為俾人話黑咗, 所以呢個星期晚上開始用返FS, 朝早照用POLA.

FS支美白, 好貴, 30ML 2150$
咁eye cream pola work嗎?定都係fs 好d

瑪瑙宮

引用:啱啱網店送左貨嚟!Refill Set $3120

原帖由 karkar1704 於 14-09-19 發表
啱啱網店送左貨嚟!Refill Set $3120
洗面有幾大支?lotion同milk冇pump,如果未買過貨裝,咪好難用到?

瑪瑙宮

引用:Quote:原帖由 Lucky@128 於 14-09-19 發表

原帖由 karkar1704 於 14-09-19 發表
有好多sample呀!有枝signs shot仔,枝裝lotion& milk sample, 枝裝eyecream sample, mask sample, 細細枝 ...
好多sample呀!

瑪瑙宮

引用:現在 pola counter vip day,連 set 都有85

原帖由 Momia 於 14-09-26 發表
現在 pola counter vip day,連 set 都有85折。唉,我只係早咗幾日買咋。
依家仲有咩set?
可以再買

瑪瑙宮

引用:現在 pola counter vip day,連 set 都有85

原帖由 Momia 於 14-09-26 發表
現在 pola counter vip day,連 set 都有85折。唉,我只係早咗幾日買咋。
你買set,ba仲會送額外sample俾你嗎?

瑪瑙宮

yoko_hau 發表於 14-9-26 14:40
咁唔諗lu,同埋除左重點白同ba水,仲有精華,我想試佢隻美白丸,但人地話飲tense up仲有效,搞到我又十五十 ...

香港有賣美白丸架?我以為只係日本有
你有冇試過ba red系列?

瑪瑙宮

引用:Quote:原帖由 Pollyowen 於 14-09-26 發表

原帖由 yoko_hau 於 14-09-26 發表
香港無啊,我見到網上條link有所以問下

紅色條line我覺得一般d野,之前試過set板,用左無咩特別:t ...
我今日都網店買左紅ba落妝,見平過黑ba,買黎試下,但好似真係唔多人用ba red,唔知係咪分別好大呢?洗面黑ba太貴了

瑪瑙宮

引用:Quote:原帖由 Pollyowen 於 14-09-26 發表

原帖由 homa. 於 14-09-26 發表
我之前買咗,都覺得自己有啲衝動 好在每次只係用好少,我諗1支可以用半年以上

...
你買左咩呀?

瑪瑙宮

引用:在 FB 睇到底 BA 黃金週有85折 為慶祝國慶

原帖由 lovelycats1437 於 14-09-26 發表
在 FB 睇到底 BA 黃金週有85折

為慶祝國慶黃金週,由即日至7/10/2014,以下皇牌B.A 活肌再生系列 ...
你都會買?

瑪瑙宮

引用:Quote:Pollyowen 發表於 14-9-26 19:21 你

原帖由 lovelycats1437 於 14-09-26 發表
有咁既打算, 因為想用埋手上既 CDP 就轉~
因為向日本朋友打聽過, 佢老公既太嫲差不多90啦, 佢40 幾開始用P ...
好多jm都轉poka咁

瑪瑙宮

引用:Quote:原帖由 lovelycats1437 於 14-09-26

原帖由 Pollyowen 於 14-09-26 發表
好多jm都轉poka咁
pola

瑪瑙宮

原帖由 homa. 於 14-09-26 發表
黑ba洗面
唔好用嗎?

瑪瑙宮

引用:Quote:lovelycats1437 發表於 14-9-26 19:2

原帖由 Lucky@128 於 14-09-26 發表
用過日本多個護膚大品牌,暫時感覺pola最work
你全set用嗎?定只用lotion同milk?

瑪瑙宮

coo1068 發表於 14-10-14 11:40
kay 我都覺得eye cream 好用, 我支是sample, 用完要好返cdp eye cream 先, 之後才買

EYE CREAM點好法呀? for 眼紋?

瑪瑙宮

KAY+2 發表於 14-10-20 14:52
我一直買咗都未用過THE WASH, 尋晚用, 好好用呀, 佢少少就起大量泡又唔乾, 我以為CDP已經好好,
點知黑BA T ...

我都用過sample, 係好過cdp, 起泡又快d, 試過紅BA THE WASH SAMPLE都幾好,洗完好滑, 價錢應該平過黑BA好多, 可以試下

瑪瑙宮

KAY+2 發表於 14-10-20 15:38
係喎, 我仲有紅BA WASH SAMPLE, 試埋先.

個落妝CREAM都好好用, 不過我覺得洗面呢啲, 應該紅BA都OK啦, 哈 ...

紅BA 落妝我用緊, 都幾好推的, 不過我只係揸下防曬, 粉底,冇化眼妝果D, 所以都唔知落妝乾唔乾淨, 但洗完塊面幾滑, 紅BA洗面都幾補濕, 依家天氣都唔會洗完乾面

Wing68  Agree  發表於 14-10-21 22:47

首頁
12345...6

尾頁

跳至