跳至

首頁

尾頁

男爵府

畀面勳章

Re: 夾喺bb車嘅電風扇仔係邊度有得賣呀?

我之前係吉之島見到有呀,$39,但我覺得唔靚,無買
平平安安  快快樂樂  健健康康

男爵府

畀面勳章

Re: 夾

真係好得意喎!我都想買一把,有無人知道係邊度買?
Karie 寫道:
我之前朋友送咗呢把風扇仔比我,幾靚幾得意架!又夠大風又安全!不過唔知邊度有得買?有無人見過呢?

得意電風扇仔

男爵府

畀面勳章

花園街入面有咩?我尋日去完花園街都唔見有喎!搵唔到呀,係邊呀?
yamada999 寫道:
我都見到花園街有呀~
好似差唔多$40呀

男爵府

畀面勳章

唔該晒,等我再去睇下先
yamada999 寫道:
上新世紀卓悅對面間野有得賣

男爵府

畀面勳章

係墊黎架,舖係地下
for*for 寫道:
moyochan,
唔好意思, 多口問句妳bb用緊果張黃色米奇係床褥定係墊呀?

男爵府

畀面勳章

我係花園街買既,但我見其他買精品既文具舖都有得買,通常放在舖既角落or舖外面,打直捲埋,我買時$149,6呎x4呎,冬天唔錯,但依家夏天會熱熱地,我依家舖多一張蓆上去就涼d[quote]
for*for 寫道:

男爵府

畀面勳章

原本早兩日去到架,但附近泊唔到車,後來泊到好遠,所以費事返轉頭買
聽日唔

男爵府

畀面勳章

我星期六去左花園街喇,但我入埋去問佢,佢都話無呢個飛機款喎!我問左卓悅附近個三間都話無,我無唔到呀!:-( :-( :-(
有無人知道飛機仔風扇邊到有得買?

男爵府

畀面勳章

[quote]原文章由 Karie 於 07-7-5 13:04 發表

男爵府

畀面勳章

我都好想有得買,已經等唔切喇,依家已經睇緊其他款既風扇,每次出街都覺得阿b好熱、好辛苦,依家每日就留係屋企,等到太陽伯伯回家先再出去

男爵府

畀面勳章

原文章由 kayingivy 於 07-7-5 13:23 發表

http://www.mamabebe.com.hk/luckybaby.html
呢把都幾好,但好似貴o左d,不過我覺得好過有個網o個d:D

呢隻我之前都見過,但我想買飛機仔嘛!貪靚
但如果真係買唔到,我都會考慮買呢個

首頁

尾頁

跳至