親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

大宅

引用:請問你banyan 住甚麼villa

原帖由 HelloKitty 於 15-04-24 發表
請問你banyan 住甚麼villa?
其實banyan resort 只有一種類型既别墅,就係two bedrooms.
聽講只有兩人訂one bedroom別墅,其實都係俾同一别墅,但將其中一間房間鎖上,變成one bedroom villa. 好搞鬼!

大宅

回覆:分享: 三位小生華欣曼谷行

已pm各位包車資料。希望幫到大家!

大宅

引用:回覆 prupru 的帖子如果係甘, 我地3個家庭B

原帖由 HelloKitty 於 15-04-25 發表
回覆 prupru 的帖子

如果係甘, 我地3個家庭BOOK三個2-BEDROOMS VILLA, 3個VILLA會唔會分到無雷公甘遠架?
我地兩個家庭,book 一個2 bedrooms villa。都夠住。

大宅

引用:回覆 prupru 的帖子係咪坐的士去Vana Nava

原帖由 amon28 於 15-05-05 發表

係咪坐的士去Vana Nava?要幾耐車程?小童高過122係咪當大人收費? ...
我住間酒店好近 vana Nava. 出發時,酒店shuttle bus drop低我地。玩完後,call Tuktuk 車我地去 market village 食dinner. tuktuk車費150b

大宅

大宅

引用:想問下你地大人有冇去按摩呀?有既話小朋友

原帖由 Bbbbbman 於 15-05-06 發表
想問下你地大人有冇去按摩呀?有既話小朋友點呀?
我地係兩個媽媽一晚spa. 另外一晚輪到爸爸按摩

大宅

引用:回覆 prupru 的帖子想問下你當時book banya

原帖由 abbielau 於 15-05-21 發表

想問下你當時book banyan酒店時,有無order extra bed? 佢比你地咁多人入嗎?
我地有加extra bed. 一間房係一張queen size bed,另一間係兩張single bed. 所以加多一張extra bed. 諗住鬆動啲。
加咗extra bed, 酒店當你5人入住,就包五個早餐。我地七個去食,無計我地兩個小童早餐錢。

大宅

引用:Quote:原帖由 prupru 於 15-05-06 發表我住

原帖由 gracechan119 於 15-05-16 發表
請問點 call tuktuk? 是否道道都有?
我地前一晚坐tuktuk由market village 商場返酒店,問司機有冇call service. 佢俾佢張咭片,話要用車可以call佢。

大宅

大宅

引用:回覆 prupru 的帖子想問下你記唔記得, 係ag

原帖由 abbielau 於 15-05-22 發表

想問下你記唔記得, 係agoda訂個時, 洗唔洗入埋3個小朋友架?
訂agoda時,無入小朋名。但酒店check in, 就要俾晒所有人既passports.

大宅

引用:曼谷你地住邊間呀

原帖由 abbielau 於 15-05-22 發表
曼谷你地住邊間呀? 參考下
Bangkok住grand centre point ploenchit. 都係2 bedrooms房間,但面積就細很多。貪佢有洗衣、乾衣機。可以洗衫
但游泳池水都幾深,唔係咁啱小朋友玩
另外,好近bts. 出入方便

大宅

引用:咁你地大人有冇玩water park 既野呀?好玩

原帖由 Bbbbbman 於 15-05-29 發表
咁你地大人有冇玩water park 既野呀?好玩嗎?我諗緊去 black mountian 定vana
我地無玩好激既slide, 本身兩公婆都唔好。老公跟實大仔,玩lazy river, rain fortress, 同aqua course,都好啱七歲仔玩。我就mark住嗰三歲半,玩kiddie cove 同rain fortress.
都好夠皮,玩到六點關門

大宅

引用:請教下,如去華欣係咪都係要响曼谷機場坐車

原帖由 hiulam0904 於 15-05-30 發表
請教下,如去華欣係咪都係要响曼谷機場坐車去架,如係,車程要幾耐??
曼谷機場去華欣要三個鍾架

首頁

尾頁

跳至