自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

之前亞囡成日問可唔可以上補習社同學屋企玩 , 我話唔好去人家 , 一陣人家唔見貴重野 or 整爛野就麻煩, 叫佢地去會所玩算。

今日考試放11點 , 佢話約同學一齊食午餐后返補習社 , 我 ok。頭先奶奶打黎 , 話佢 11點幾出咗門 , 補習社開3點 , 食飯邊食到咁耐 , 唔放心打比我話我知。我打比亞囡 , 聽環境聽好靜唔似餐廳 , 問多兩問先話上咗人屋企(女同學) , 仲有人家亞哥(中三生) 在家

其實怕整爛人野係少少 , 可能童年陰影 , 我最怕係佢去 私人地方仲要有男性在場。

想請教各位 , 你地會比囡囡獨自上人家嗎?????

BFG  唔會  發表於 14-6-11 20:52

男爵府

回覆 CaramelLatte 的帖子

已經講過 , 有大人在家佢可以上黎玩。但就唔可以上人到
但佢地就係鍾意無大人

男爵府

回覆 雪菜肉c 的帖子

聽到佢亞哥係到 , 我仲驚
亞囡又高大 160cm, 街外人成日以為佢中二/三 , 但思想就 P.4

男爵府

佢唔明我擔心咩

我又唔知點解釋比佢知 , 男人有幾可怕

男爵府

回覆 RSG媽媽 的帖子

鬧又怕以後有野唔同我傾 , 傾又唔知點解佢知

爸爸淨識講唔可以 , 叫我話佢

男爵府

回覆 siiu_Y0613 的帖子

佢自己坐車返學放學 , 可能係咁 , 所以認為自己咩都應付到。
實情有事發生就打比我 , 問我點算....唉

男爵府

回覆 RSG媽媽 的帖子

我家唔比睇劇 , 怕 D KISS 同床戲 , 怕佢以為上床 & KISS 係家常便飯 , 無所謂
依家我連愛回家都唔想佢睇 , 拍拖就好似一定會上床咁 , 可能我古老 , 我接受唔到

男爵府

睇完你哋回覆, 決定張我擔心事直接同佢講.

剛傾完, 比埋之前神父 , 補習社職員新聞佢睇 , 希望佢識驚啦

越大越唔識教佢......唉

首頁

尾頁

跳至