美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

回覆樓主:

我上星期都做咗駐顏呀,但我係美容院做,但我做嗰隻唔係D字頭嗰隻牌子喎,我朋友都係呢間美容院做咗3次,我見到佢白咗好多同埋毛孔細左好多,所以我先去做,美容院係用一隻韓國牌子幫我做㗎,我覺得好得喎,我老公好明顯見到我有唔同咗喎!
我平時唔化妝㗎,但嗰晚我老公收工返黎問我攪咩,做咩無啦啦好似化左妝咁,問我去邊黎喎!

同埋我見美容院有賣駐顏粉底比客自己返屋企做呀,佢有得配埋支磁晶筆㗎,你地如果想買可以去我呢間美容院度問下,我上次見有人買,老闆娘會教埋佢點做㗎

同埋我都想話呢間隻韓國粉底我真係覺得好過另一隻D字頭嗰隻,因為我兩個牌子都做過,D字頭嗰隻我真係做完第2日已經無嘢睇,我仲做咗3次,3次都唔覺有效果,但韓國牌子我試咗真係一次已經見到

我朋友佢本身塊面係長期敏感成日紅卜卜㗎,佢做完3次塊面真係好靚好白,所以我都會再做多2次,但我自己懶就寧願出去美容院做囉,不過美容院真係都好多客買返去自己做,我諗韓國嗰隻真係唔差的,我嗰日瞓低做駐顏個Facial,我都見有4個人入黎買駐顏粉底同訂支磁晶筆, 我聽到啲人同老闆娘講話試做完好正咁

如果你地想買我可比電話你地打去問下,因為我係去美容院做,就唔清楚佢買返屋企做係幾錢呀

複式洋房

DebbyLee1689 發表於 16-6-3 23:10
我上星期都做咗駐顏呀,但我係美容院做,但我做嗰隻唔係D字頭嗰隻牌子喎,我朋友都係呢間美容院做咗3次,我 ...

同埋我同想知,有無人係一直做呢個駐顏導入嘅呢?如果唔做3次,當平時做Facial咁Keep著做,咁會唔會一直都咁靚嘅呢?

首頁

尾頁

跳至