跳至

首頁

尾頁

複式洋房

Re: 07年英藝n1大召集...媽咪會所!!

我個女今年讀n1上午班,你呢,買齊校服末呀?

複式洋房

我個女讀主流班,你哋有冇收到幾時開家長會呀?個女好怕陌生人,返學都唔知點算?

複式洋房

呀女昨天發燒,今日帶她去周怕明,dr周話染了腸病毒,應該是被人傳染的.但這幾天只是去過公園和表妹玩,都唔知從那裹來的,有時都唔小心得kam多,唔通唔去街呀!我想問染了一次是否以後有抗體.

複式洋房

hi, 我個女都係8月n1上午班,大家可能對學卷有好多疑問,其實n1就一定無學卷la,即使私立幼稚園同你講己批出學卷制,也只適合今年9月入讀k1至k3的小朋友,如果要08至09年入讀k1的小朋友,即使你讀開的私立幼稚園己有學卷,也?必須願意轉入非牟利的行列,才可繼續亨有學卷,否則就只有原校升上k2的小朋友才可享有學卷,所以

複式洋房

有冇人呀?

複式洋房

7月7日你地會唔會去家長會呀?我就一定去la.

複式洋房

我個女原來都係n1d呀!

複式洋房

新請的工人今天到,唔知同呀女合唔合得來呢?英藝套運動衣還末有?怎麼辦?

首頁

尾頁

跳至